Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, învins cu propriile arme. ”Era 0-1. A ieşit şi mi-a zis: `Zob te fac! Îţi dau trei`” / ”Am făcut două schimbări şi l-am bătut 3-1”

Gigi Becali, învins cu propriile arme. ”Era 0-1. A ieşit şi mi-a zis: `Zob te fac! Îţi dau trei`” / ”Am făcut două schimbări şi l-am bătut 3-1”

Fotbal

Comentarii

Fostul patron al celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a povestit un episod în care l-a învins pe Gigi Becali chiar prin practicile actuale ale patronului de la FCSB.

Cel mai probabil, Adrian Porumboiu se referă la partida FC Vaslui - Steaua Bucureşti (actuala FCSB), de pe 27 august 2012, câştigată de moldoveni cu scorul de 3-1.

Atunci, ”roş-albaştrii” au deschis scorul prin Alexandru Chipciu (min, 51) şi păreau că se îndreaptă către victorie.

Şi Adrian Porumboiu dicta schimbările, la FC Vaslui

Se întâmpla pe vremea în care Gigi Becali obişnuia să meargă în deplasări, alături de echipă. La 1-0, omul de afaceri şi-a tachinat omologul, pe Adrian Porumboiu, promiţându-i că-l bate cu 3-0.

Provocat de Gigi Becali, Adrian Porumboiu a dictat două schimbări, iar meciul a luat o turnură total diferită. Au marcat moldovenii de trei ori şi au obţinut toate cele trei puncte.

  • Golurile celor de la FC Vaslui au fost marcate de Piotr Celeban (min. 59), Lucian Sânmărtean (min. 83) şi Marius Niculae (min. 88).

M-am implicat şi bine de câteva ori la Vaslui. Chiar într-un meci cu Gigi, la Vaslui. Era 1-0. A ieşit din tribună şi mi-a spus: ’Zob te fac! Îţi mai dau trei!’. I-am zis: ’Stai puţin, că nu te pricepi!’.

Am coborât şi eu în tribună şi am făcut două schimbări. A fost 3-1 pentru noi la final. Era Şumudică antrenor la noi, da. Şi el a schimbat şi eu am schimbat. Acum nu mai contează, acum sunt amintiri din copilărie”, a povestit Adrian Porumboiu, conform fanatik.ro.

Cele trei schimbări operate de FC Vaslui la acel duel cu Steaua:

  • min. 46: au intrat Nicolae Stanciu şi Sabrin Sburlea, au ieşit  Caue şi Varga.
  • min. 87: a intrat Dias, a ieşit Liviu Antal.

Cel mai probabil, Adrian Porumboiu s-a implicat în cele două schimbări realizate în startul reprizei secunde, la scorul de 0-0.

Afla mai multe despre: gigi becaliadrian porumboiu 

viewscnt
Articole similare