You are here:

Gigi Becali l-a comparat pe Daniel Bîrligea cu un atacant uriaş din istoria României: ”Are stilul ăla. Nu am mai văzut aşa ceva”

Gigi Becali l-a comparat pe Daniel Bîrligea cu un atacant uriaş din istoria României: ”Are stilul ăla. Nu am mai văzut aşa ceva”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a fost prezent la conferinţa de presă organizată la Palatul lui Gigi Becali cu ocazia transferului său la FCSB.

Gigi Becali l-a ridicat în slăvi pe noul său jucător şi i-a asemănat stilul de joc cu cel al lui Rodion Cămătaru, fosta glorie a României, a lui Dinamo şi a Universităţii Craiova, ce a înscris 21 de goluri în 73 de meciuri la echipa naţională.

Comparaţia care îi va face cinste lui Bîrligea! Gigi Becali l-a asemănat cu o legendă: ”Nu am mai avut aşa ceva”

”Are stilul ăla de Cămătaru, combinat cu… Nu am cu cine să-l compar, e şi vijelie, face slalom. Nu am mai avut aşa ceva, nu am cu cine să-l compar.

Thereau sau Piovaccari? Thereau era alt gen, era un fel de decar mai mult. El e atacant, atacant, atacant, când vine mingea la el o protejează. O ţine aproape de picior.

Cine să ne mai stea în faţă acum, mă? Eu am călăi. El, David Miculescu, Tavi Popescu, Tănase, Popa”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a explicat ce clauze are Daniel Bîrligea la FCSB

„Hai să spun un lucru. A pus o clauză de confidenţialitate, eu de asta vorbesc la modul general. Dacă spunem din contract, e 30.000 de euro penalitatea. Nu vreau să dau 30.000. Dacă vrea el (n.r. - Ioan Varga, patronul CFR) să vă zică, eu nu-l penalizez.

Şi acolo m-a încurcat. Noi semnaserăm contractul, dar nu era finalizat, nu avea ştampilă. Şi a pus ce vrea el. Am zis Vali, semnează bă ce vrea el, nu mă mai interesează. Cu Bilaşco... vă daţi seama, m-a făcut praf.

 

N-are voie să joace cu CFR 5 ani de zile. Dar peste un an şi jumătate va face pasul la o mare echipă. La o echipă mare, mare! O să vedeţi”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligacfr 

viewscnt
Articole similare