Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a contrat pe Mihai Stoica. Declaraţie foarte controversată făcută de patronul FCSB

Gigi Becali l-a contrat pe Mihai Stoica. Declaraţie foarte controversată făcută de patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a contrat pe Mihai Stoica după o declaraţie făcută în contextul în care FCSB a fost din nou decimată de cazurile de COVID-19. Afirmaţia făcută de patronul FCSB este însă controversată.

Ca şi în urmă cu un an, FCSB se confruntă cu grave probleme din cauza cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

La victoria cu 3-0 în faţa lui CS Mioveni, echipa patronată de Gigi Becali a putut trece pe foaie doar 13 jucători.

În tot acest context, Gigi Becali l-a contrat pe Mihai Stoica după o declaraţie făcută de acesta despre situaţia medicală a jucătorilor de la FCSB.

Mihai Stoica a fost contrat de Gigi Becali: ”Sunt om, nu mă fac 'trans-om'”

România se confruntă cu un adevărat dezastru sanitar din cauza pandemiei de coronavirus. Ţara noastră are a doua cea mai mică rată de vaccinare din UE, după Bulgaria şi este pe primul loc la rata mortalităţii.

În acest context, Gigi Becali ameninţă că se va supăra pe jucătorii care aleg să se vaccineze. Este o declaraţie foarte controversată făcută de patronul FCSB, mai ales că lotul echipei este decimat de cazuri de COVID-19.

”Dacă se vaccinează, mă supăr pe ei! Nu vreau să se vaccineze! Eu sunt om, nu mă fac ”trans-om”. Să bag o substanţă care să mă modifice genetic. Eu cred cercetătorii care zic că vaccinul nu e bun.

Să vedem ce va fi peste 2-3 ani. Eu nu mă vaccinez. Le-am zis jucătorilor dacă nu vreţi să faceţi copii, vaccinaţi-vă. Dacă vin cu pistolul la capul meu şi îmi zic să mă vaccinez, tot nu mă vaccinez.

Sunt şi jucători care s-au vaccinat. Cred că Budescu, Haruţ şi încă unul ieri s-a mai vaccinat. Creţu, cred, sau Vali Gheorghe”, a spus Gigi Becali la Realitatea Sportivă.

Prin această afirmaţi, Gigi Becali l-a contract şi pe Mihai Stoica, cel care anunţase că patronul FCSB-ului nu are nimic împotriva jucătorilor care vor să se vaccineze:

”Gigi a spus că nu se vaccinează el, dar nu poate să oblige un jucător să nu se vaccineze. Eu consider că este mai periculos un om vaccinat, netestat, decât un om nevaccinat, testat negativ. De ce scoatem testele pentru oamenii nevaccinaţi?”, a spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare