Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a dat afară, dar Marius Şumudică îl consideră potrivit pentru FCU Craiova. Jucătorul şi-a dat acordul

Gigi Becali l-a dat afară, dar Marius Şumudică îl consideră potrivit pentru FCU Craiova. Jucătorul şi-a dat acordul

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică (52 de ani) se află în negocieri avansate cu Adrian Mititelu pentru preluarea echipei FCU Craiova 1948, iar tehnicianul are deja în gând şi câteva transferuri.

Prima ţintă a fost deja acontată. Este vorba despre mijlocaşul Valentin Gheorghe, care doar ce s-a despărţit de FCSB.

Marius Şumudică îl vrea pe Vali Gheorghe

Conform informaţiilor oferite de prosport.ro, fotbalistul şi-a dat acordul verbal pentru a semna cu FCU Craiova 1948, doar în contextul în care Marius Şumudică va fi numit oficial în funcţie.

Vali Gheorghe are şi alte oferte din Superligă, dar şi din străinătate, însă propunerea salarială venită dinspre FCU Craiova, la pachet cu oportunitatea de a lucra din nou cu Marius Şumudică, pare să-l fi convins să ia drumul Olteniei.

În acest moment, se pare că Marius Şumudică şi Adrian Mititelu se pun de acord cu ultimele detalii contractuale şi, dacă se va găsi o cale de mijloc, tehnicianul ar urma să fie prezentat oficial în următoarele zile.

  • Marius Şumudică ar ai fi dorit şi de alte formaţii din Superligă: Petrolul, Universitatea Cluj sau chiar UTA Arad.

Un alt fotbalist pe care Marius Şumudică l-ar dori, dacă va fi instalat la Craiova, este brazilianul Fernando Boldrin, ajuns la 34 de ani, rămas liber de contract. Cei doi au colaborat foarte bine şi la Astra, în urmă cu şapte ani, când giurgiuvenii au devenit campioni.

Cine e Valentin Gheorghe?

Vali Gheorghe s-a născut pe 14 februarie 1997, la Ploieşti, acolo unde avea să-şi înceapă fotbalul profesionist, la Astra Giurgiu.

După un sezon împrumut la CS Afumaţi, 2015/2016, Vali Gheorghe s-a întors la Astra şi a fost om de bază, până în 2021, când a fost vândut la FCSB pentru 250.000 de euro.

La FCSB nu s-a impus, iar în stagiunea 2022/2023, FCSB l-a împrumutat în Turcia, la Umraniyespor, ca mai apoi Gigi Becali să-i rezilieze contractul.

  • Vali Gheorghe a fost prezent cu naţionala României la Jocurile Olimpice din 2021, unde a adunat aproximativ 100 de minute în cele trei jocuri.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicagigi becalivali gheorghe 

viewscnt
Articole similare