Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a dat afară, portughezii îl laudă. Fotbalistul IGNORAT total la FCSB a renăscut într-un campionat puternic

Gigi Becali l-a dat afară, portughezii îl laudă. Fotbalistul IGNORAT total la FCSB a renăscut într-un campionat puternicgalerie foto

FCSB

Comentarii

Artur Jorge a jucat un singur meci la FCSB în Liga 1. Şi-a dat autogol în secunda 14, apoi a fost ignorat total de gruparea roş-albastră. Între timp, joacă meci de meci în prima ligă portugheză, al 7-lea campionat din Europa.

Becali caută fundaşi centrali şi l-a adus în ultimele zile pe Andrei Marc din Liga 2, după ce l-a cedat pe Bălaşa la Craiova. În sezonul 2017-2018, FCSB l-a avut la dispoziţie pe Artur Jorge Marques Amorim, un fundaş central portughez ajuns acum la 25 de ani, care a fost îndepărat rapid de actuala vicecampioană a României după ce şi-a marcat un autogol în secunda 14 a meciului cu Juventus Bucureşti. Era meciul de debut al portughezului în România.

În iunie anul trecut, Jorge a semnat cu Vitoria Setubal, formaţie din prima ligă portugheză. A început ezitant şi la noua sa formaţie, dar între timp a devenit o piesă de bază în Liga NOS, unul dintre cele mai puternice campionate din Europa.

Artur Jorge a bifat toate minutele din ultimele 13 meciuri ale sezonului trecut din Portugalia şi a contribuit la salvarea echipei sale de la retrogradare. Şi noul sezon a început excelent pentru fundaşul ignorat de FCSB.

Fundaşul în vârstă de 25 de ani a fost titular în primele trei meciuri ale sezonului (două în campionat şi unul în Cupă), bifând toate minutele: ”Un element de siguranţă pentru echipa lui Sandro Mendes” scria presa din Portugalia despre Artur Jorge, după Setubal - Tondela. Sâmbătă, Jorge a jucat titular în defensiva lui Setubal în deplasarea de la FC Porto. Echipa sa a pierdut însă categoric, scor 0-4. 

600.000 de euro este cota lui Artur Jorge în prezent

Este fost internaţional de tineret portughez U17 şi U19

3 meciuri în Cupa României şi 1 în La Liga a bifat la FCSB

Afla mai multe despre: artur jorgefcsb 

viewscnt
Articole similare