Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, mână de ajutor pentru ucrainenii de la Dinamo Kiev! Mircea Lucescu a intervenit

Gigi Becali, mână de ajutor pentru ucrainenii de la Dinamo Kiev! Mircea Lucescu a intervenit

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a dat o mână de ajutor clubului Dinamo Kiev, antrenat de Mircea Lucescu. Patronul FCSB le-a oferit ucrainenilor baza de pregătire din Berceni pentru a-şi putea pregăti meciul din UEFA Youth League.

Gigi Becali, mână de ajutor pentru ucrainenii de la Dinamo Kiev! Mircea Lucescu a intervenit

Din cauza războiului din Ucraina, campionatul din Ucraina a fost suspendat pe termen nedefinit, iar mai mulţi refugiaţi din ţara vecină au venit şi în România. Printre refugiaţi se numără şi jucători de la Dinamo Kiev.

Dacă pe plan intern campionatul a fost suspendat, pe plan internaţional lucrurile merg mai departe, astfel că Dinamo Kiev are nevoie de condiţii de antrenament pentru a pregăti meciurile din UEFA Youth League. Potrivit sport.ro, Gigi Becali le-a dat o mână de ajutor celor de la Dinamo Kiev.

La intervenţia lui Mircea Lucescu şi a lui Arcadie Zaporojanu, sursa citată scrie că Gigi Becali le-a pus la dispoziţie baza de pregătire din Berceni celor de la Dinamo Kiev pentrua  pregăti meciurile din Youth League. Dinamo Kiev U19 joacă împotriva portughezilor de la Sporting U19.

Arcadie Zaporojanu: "Vă suntem recunoscători"

Arcadie Zaporojanu i-a transmis un mesaj de mulţumire lui Gigi Becali: „Nea Gigi, după discuţia avută azi cu dumneavoastră, împreună cu Mircea Lucescu, în numele conducerii Fotbal Club Dynamo Kiev, vă suntem recunoscători că aţi venit cu sufletul mare şi generos în soluţionarea problemelor de cazare, alimentare şi proces de antrenament la bază FCSB a membrilor lotului U19 Dinamo Kiev, care vor ajunge la Bucureşti joi, 24 martie, în vederea pregătirii meciului din Liga Campionilor U19, din 6 aprilie.

Să ne revedem sănătoşi la Bucureşti!”, a fost mesajul pe care Arcadie Zaporojanu i l-a trimis omului de afaceri, potrivit sursei citate.

Afla mai multe despre: gigi becalidinamo kievajutormircea lucescu 

viewscnt
Articole similare