Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali merge până la capăt! Ce spune despre ”clauza de 1.000.000 de euro”

Gigi Becali merge până la capăt! Ce spune despre ”clauza de 1.000.000  de euro”

Steaua

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a declarat că va plăti din buzunarul propriu, dacă gazonul de pe stadionul Steaua va fi afectat în urma derby-ului FCSB - Dinamo.

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvar, a aprobat cererea celor de la FCSB pentru a disputa derby-ul cu Dinamo, sâmbătă, 22 iulie, pe ”Stadionul Steaua”.

Gigi Becali e ”all-in”: ”Plătesc eu”

Conform gsp.ro, contractul dintre Steaua şi FCSB nu a fost, încă, semnat, deoarece Clubul Sportiv al Armatei Steaua a solicitat o clauză inedită: FCSB să depună o garanţie de 1.000.000 de euro în cazul în care gazonul de pe Stadionul Steaua va fi afectat şi va necesita înlocuirea sa.

Când părea că discuţiile s-au împotmolit, Gigi Becali a venit şi a făcut anunţul care a dezlegat tot misterul. Este dispus să plătească, în cel mai rău caz, înlocuirea gazonului, însă nu se poate pune problema ca o astfel de clauză, de 1.000.000 de euro, să fie inclusă în draftul de contract.

Aşadar, Gigi Becali pare dispus să facă orice pentru a-şi revedea echipa în Ghencea, fie şi pentru un singur meci, în derby-ul cu Dinamo.

Eu am discutat cu Vali şi mi-a zis că este în regulă contractul cu cei de la CSA Steaua.

Că se va semna. Nu există nicio clauză de 1 milion de euro ca un fel de gaj pentru gazon. Nu se poate pune aşa ceva în contract!

Da, m-am angajat prin contract ca să schimb eu gazonul dacă vor fi probleme după meci şi gazonul va fi stricat.

Plătesc eu noul gazon! Dar nimic altceva. Vom juca în Ghencea, totul este rezolvat din ce mi-a transmis Argăseală”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb-dinamo 

viewscnt
Articole similare