Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali n-a observat greşeli de arbitraj la FCSB - UTA. Cum explică cele două penalty-uri: ”Ce atâtea comentarii?”

Gigi Becali n-a observat greşeli de arbitraj la FCSB - UTA. Cum explică cele două penalty-uri: ”Ce atâtea comentarii?”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali susţine că arbitrul Marian Barbu n-a greşit la niciunul dintre cele două penalty-uri prin care FCSB s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la UTA.

Patronul FCSB are propria versiune despre erorile comise de brigada condusă de Marian Barbu la derby-ul cu UTA, câştigat de bucureşteni cu 2-1.

Ambele goluri înscrise de jucătorii lui Toni Petrea au fost din penalty-uri foarte controversate, însă Gigi Becali este de altă părere.

Gigi Becali susţine că Marian Barbu n-a greşit: ”Ce atâtea comentarii?”

Meciul FCSB - UTA a stârnit foarte multe controverse. Gazdele au deschis scorul după ce arbitrul Marian Barbu a acordat prea uşor lovitură de la 11 metri în urma unui contact între Octavian Popescu şi Roger.

Apoi, în repriza a doua, la scorul de 1-1, a venit a doua lovitură de la 11 metri. De această dată a venit dintr-o centrare trimisă de Dumiter din afara terenului.

Însă Gigi Becali susţine că ambele penalty-uri au fost corect acordate. În plus, s-a lansat şi într-un atac dur la adresa rivalilor de la CFR Cluj, care s-a arătat scandalizaţi de greşelile comise de Marian Barbu.

„Vă spun sincer că îmi pare rau de băiatul ala, Balint, atât. În rest, nu mă interesează de nimeni. Să urle aia de la CFR cât vor ei, dar şi cei care ţin cu ei. Prea s-au invătat ca CFR să fure şi FCSB să fie furată.

Câte campionate am pierdut eu din cauza arbitrilor? De ce nu s-a urlat aşa? Aseară mai era un pic şi era înmormântare peste tot. Oriunde mă uitam, toţi comentau că echipa mea a câştigat cu arbitrii.

Hai că vă spun pe rând. La primul gol a fost cot în piept, la revedere şi 11 metri. Iar la al doilea gol nu a iesit mingea afară cu toată circumferinţa.

Ce atâtea comentarii? Dar când noi eram furaţi de ce nu se ţipa atât? A ajuns Becali acum hoţul hoţilor?”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare