Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali n-a scăpat! Ce amendă a primit după ce a spus că a pariat la Nordsjaelland – FCSB

Gigi Becali n-a scăpat! Ce amendă a primit după ce a spus că a pariat la Nordsjaelland – FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a primit o amendă de 30.000 de euro după ce a mărturisit că a pariat pe meciul dintre Nordsjaelland şi FCSB, din Conference League.

Amendă mare pentru Gigi Becali

În urmă cu mai bine de şapte luni, Gigi Becali a dezvăluit că a pariat 20 de mii de euro în timpul meciului Nordsjaelland - FCSB, disputat în turul trei preliminar Conference League.

Comisia de Disciplină Control şi Etică a UEFA a analizat cazul şi l-a amendat pe Gigi Becali cu 30.000 de euro pentru ”participarea la activităţi de pariuri legate de un meci din competiţiile UEFA”, anunţă Fanatik.

Ce a declarat la vremea respectivă Gigi Becali:

“Am mai pierdut din 20.000, am pus şi un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva şi mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună şi mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Şi a pus 20.000 şi i-am pierdut. Nu am pariat eu.

„Hai să îţi spun când nu ai voie să pariezi, nu ai voie în România, că se consideră că faci aranjamente. Dar, dacă pariezi pe meciuri europene, nu e nicio problemă”, a declarat Gigi Becali, la Prosport Live.

Danezii s-au impus cu 2-0 în manşa secundă, după ce la Bucureşti tabela de marcaj a indicat 0-0 la capătul celor 90 de minute, iar Nordsjaelland a avansat, astfel, în faza următoare a competiţiei.

Afla mai multe despre: gigi becalipariurifcsb 

viewscnt
Articole similare