Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali n-a stat la discuţii cu el: ”La revedere!”. Unde a ajuns să joace Bozhidar Chorbadzhiyski, fostul fundaş de la FCSB

Gigi Becali n-a stat la discuţii cu el: ”La revedere!”. Unde a ajuns să joace Bozhidar Chorbadzhiyski, fostul fundaş de la FCSB

Fotbal

Comentarii

Fundaşul central bulgar Bozhidar Chorbadzhiyski (27 de ani), trecut şi pe la FCSB în sezonul 2019/2020, a semnat un nou angajament.

Fotbalistul cu 11 prezenţe în naţionala Bulgariei a plecat de la Widzew Lodz (Polonia) şi a ajuns la un acord cu Diosgyor, formaţie nou-promovată pe prima scenă a fotbalului din Ungaria.

Bozhidar Chorbadzhiyski a ajuns în Ungaria

După transferul în ţara vecină Bozhidar Chorbadzhiyski va bifa a patra ţară din cariera sa, după Bulgaria, România şi Polonia.

În primul rând, aş vrea să mulţumesc tuturor pentru primirea călduroasă. A fost adusă în faţa mea imaginea unui club ambiţios şi am venit aici pentru a ne câştiga un loc stabil în prima ligă.

Pentru un fotbalist, fiecare schimbare de club implică un risc, dar sunt încrezător că am luat o decizie bună în ceea ce priveşte cariera mea”, a declarat Chorbadzhiyski la prezentarea oficială, printre altele.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Bozhidar Chorbadzhiyski, conform transfermarkt.de.

Gigi Becali n-a avut răbdare cu Bozhidar Chorbadzhiyski

În sezonul 2019/2020, FCSB a ajuns la un acord cu TSKA Sofia pentru împrumutul fundaşului central. ”Roş-albaştrii” au plătit 50.000 de euro, iar pentru un transfer definitiv ar mai fi trebuit să plătească 450.000 de euro, cee ce nu s-a întâmplat.

După doar patru jocuri, Gigi Becali a ordonat scoaterea sa din lot, iar după doar patru luni a fost trimis înapoi la TSKA Sofia.

Nu se mai schimbă nimic. Chorbadzhiyski nu mai rămâne la FCSB, nu mai am nevoie de el! Va pleca în iarnă. La revedere!”, declara Gigi Becali în urmă cu trei ani şi jumătate.

Afla mai multe despre: bozhidar chorbadzhiyskibulgariaungariapoloniagigi becali 

viewscnt
Articole similare