Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu a glumit! Un nou jucător a plecat de la FCSB. Îşi caută deja altă echipă! A fost înlocuit cu un puşti de 17 ani

Gigi Becali nu a glumit! Un nou jucător a plecat de la FCSB. Îşi caută deja altă echipă! A fost înlocuit cu un puşti de 17 anigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB se descurcă excelent la capitolul ”plecări”, iar vicecampioana României a reuşit să se despartă de încă un fotbalist. Nu la fel de bine se mişcă lucrurile în zona de veniri, acolo unde steliştii n-au reuşit să impresioneze încă.

Aşa cum Gigi Becali anunţa încă din timpul sezonului, FCSB se va despărţi de mai mulţi jucători. Unii îşi caută echipe, alţii vor merge sub formă de împrumut, în timp ce alţi fotbalişti au plecat deja de la echipa roş-albastră.

Eduard Stăncioiu, cel care a fost al treilea portar al formaţiei lui Dică în campionatul recent încheiat, a plecat de la FCSB. Goalkeeperul îşi termina înţelegerea cu echipa lui Gigi Becali la 30 iunie 2018 şi nu a ajuns la o înţelegere cu oficialii FCSB pentru prelungirea contractului.

La reunirea lotului, Dică a avut la dispoziţie trei portari. Titularul Bălgrădean, rezerva Andrei Vlad şi Răzvan Ducan, un puşti de doar 17 ani.

Stăncioiu a venit la FCSB în 2016, după ce contractul lui cu ASA Tg. Mureş a expirat.

Afla mai multe despre: stancioiubecalitransferfcsbplecare 

viewscnt
Articole similare