Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu a mai avut nevoie de el la FCSB, dar la 33 de ani a fost selecţionat de Mirel Rădoi: "Am fost la patru meciuri, dar nu am debutat. Sunt mândru"

Gigi Becali nu a mai avut nevoie de el la FCSB, dar la 33 de ani a fost selecţionat de Mirel Rădoi: "Am fost la patru meciuri, dar nu am debutat. Sunt mândru"

FCSB

Comentarii

Fundaşul lui Sepsi, Bogdan Mitrea (33 de ani), poate debuta pentru naţionala României, în mandatul lui Mirel Rădoi, deşi a mai fost convocat şi în trecut.

Bogdan Mitrea, în locul lui Mihai Bălaşa la naţională

Mirel Rădoi are probleme de lot înaintea partidelor din noiembrie, cu Belarus, Norvegia şi Irlanda de Nord. Bancu, Bălaşa, Chiricheş şi Cojocaru au devenit indisponibili, iar în locul acestora au fost chemaţi Cristi Ganea, Bogdan Mitrea, Bălgrădean şi Cristi Manea. 

Fundaşul de la Sepsi, Bogdan Mitrea, a comentat momentul fericit pe care-l trăieşte: "Sunt fericit, vă daţi seama! Nu mă aşteptam, încă sunt fericit! Foarte, foarte fericit sunt şi mândru că am fost selecţionat. Eram foarte bucuros că am ajuns acolo şi atunci, dar era un dar mereu. Am fost la patru meciuri, trei amicale şi unul oficial, şi nu am debutat şi mereu m-am gândit la lucrul acesta", a fost prima reacţie a fundaşului de la Sepsi, după ce a primit vestea dinspre FRF. 

Bogdan Mitrea a mai jucat în România la: FCM Turda, Poli Iaşi, Viitorul şi FCSB. De la echipa lui Gigi Becali a plecat după doar şase luni şi nouă meciuri jucate. 

FCSB are opt jucători la naţionalele României: Valentin Creţu, Iulian Cristea, Dennis Man şi Florin Tănase (n.r. - la prima reprezentativă) şi pe Andrei Vlad, Darius Olaru, Gabriel Simion şi Olimpiu Moruţan (n.r. - la U21).

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan mitreafcsbmirel radoi 

viewscnt
Articole similare