Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu a mai suportat şi i-a cerut demisia lui Edi Iordănescu: ”Ai pierdut, gata! La revedere, ai plecat! Îngropi echipa şi rămâi!”

Gigi Becali nu a mai suportat şi i-a cerut demisia lui Edi Iordănescu: ”Ai pierdut, gata! La revedere, ai plecat! Îngropi echipa şi rămâi!”

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali i-a cerut demisia lui Edi Iordănescu.

Echipa naţională traversează o perioadă groaznică, iar rezultatele din Nations League au nemulţumit pe toată lumea. România a fost umilită de Muntenegru, scor 0-5 la general, a pierdut cu Bosnia, iar singura victorie a venit pe teren propriu, cu Finlanda, scor 1-0. 

Iordănescu pare că nu a reuşit să redreseze echipa naţională, iar tricolorii par să nu se regăsească. După ultimelee rezultate, mai mulţi oameni din fotbalul românesc i-au cerut demisia lui Iordănescu. 

Printre ei s-a aflat şi patronul FCSB, Gigi Becali, care consideră că Edi Iordănescu ar trebui să plece. Latifundiarul din Pipera nu i-a iertat nici pe Răzvan Burleanu sau Mihai Stoichiţă. 

”Ai pierdut, gata! La revedere, ai plecat! Îngropi echipa şi rămâi!”

”Ce bărbaţie? Ai pierdut, gata! La revedere, ai plecat! Cum e bărbăţia? Că îngropi echipa şi rămâi? Dacă nu spunea cuvântul bărbăţie, nu mă interesa. Era treaba lui.

Acum, şi pe partea cealaltă. Dacă faci selecţia pe care o faci… Nu vreau să dau nume acum. Hagi are dreptate. Noi avem fotbalişti. Am văzut şi la Piţurcă, a zis că trebuie să pui jucătorul în funcţie de ce poate.

Pentru mine contează faptele, ce ai făcut, ce ai demonstrat. Uite, eu l-am luat pe Dawa direct din Camerun? Nu! L-am văzut la Botoşani, a dat 4 goluri, puternic. Atunci m-a convins.

Burleanu, bă, ce-ai făcut tu în viaţa ta? Ce ai făcut la fotbal? Unde sunt Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu. Cine e acolo? Mihai Stoichiţă. Băiat bun, dar nu prea a făcut… Pentru mine faptele contează”, a spus Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: becali-fcsb-românia-fcsb-iordănescu 

viewscnt
Articole similare