Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi i-a dat o replică dură lui Răzvan Burleanu! ”Nu am cumpărat în viaţa mea pe nimeni!”

Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi i-a dat o replică dură lui Răzvan Burleanu! ”Nu am cumpărat în viaţa mea pe nimeni!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost amendat de două ori de Comisiile FRF, iar acum, i-a răspuns lui Răzvan Burleanu.

Preşedintele FRF a fost deranjat de afirmaţiile făcute de către Gigi Becali. ”Se crede stăpân!”, spunea patronul FCSB. Burleanu l-a acuzat pe Gigi Becali că i-a cumpărat pe cei care au fost înaintea lui la conducere, dar latifundiarul din Pipera a negat acest lucru. Becali nu a dorit să comenteze declaraţiile lui Răzvan Burleanu şi a spus că nu îl intersează. 

Becali: ”Nu am cumpărat în viaţa mea pe nimeni!”

”Nu mă interesează ce zice Burleanu. Nu am cumpărat în viaţa mea pe nimeni. Zice şi el aşa, trebuia să zică şi el ceva. Nu mă mai interesează”, a reacţionat Becali pentru AntenaSport.

Burleanu, săgeţi către Gigi Becali: "E supărarea unui om care n-a reuşit să ne cumpere!"

Pe 15 iulie, Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat pe Gigi Becali cu 30.000 de lei, cumulat, pentru două dosare deschise de CCA. Totul după ce omul de afaceri i-a jignit pe arbitri din Liga 1, care, în opinia sa, au greşit împotriva FCSB. Răzvan Burleanu a vorbit despre această sancţiune, iar în acest context a trimis o săgeată către latifundiarul din Pipera.

"Comisiile sunt independente, iar acest lucru cred că l-aţi văzut încă din 2014. De aceeaşi autonomie se bucură tot arbitrajul. Au fost două elemente extrem de importante pentru a întări această fundaţie de integritate. În ceea ce-l priveşte pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reuşit să ne cumpere, aşa cum a făcut-o cu alţii.

Pe de altă parte, ar trebui să înţelegem că orice sistem presupune norme şi reguli care trebuie respectate de toţi participanţii. Altfel, ar fi haos. Consider că e rolul oricărei federaţii să facă tot ceea ce poate pentru dezvoltarea regulamentelor cu impact la nivelul întregului ecosistem pe termen lung", a spus Răzvan Burleanu.

De la începutul acestui an, patronul Gigi Becali a făcut mai multe declaraţii la diferite emisiuni de televiziune în care a criticat în termeni injurioşi arbitrajele de la meciurile echipei FCSB. Printre arbitrii criticaţi cel mai des de Becali a fost centralul Istvan Kovacs.

Războiul declaraţiilor dintre Gigi Becali şi Răzvan Burleanu, şeful FRF, nu e unul deloc nou. Cei doi şi-au adresa ironii şi chiar jigniri de mai multe ori prin intermediul presei, după anumite decizii care, de cele mai multe ori, l-au nemulţumit pe patronul FCSB.

Afla mai multe despre: becali-burleanu-fcsb 

viewscnt
Articole similare