Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu va dori să audă asta! Florin Manea a dezvăluit cât valorează Octavian Popescu: ”Şi eu pot să dau 50 de milioane pe soacră-mea!”

Gigi Becali nu va dori să audă asta! Florin Manea a dezvăluit cât valorează Octavian Popescu: ”Şi eu pot să dau 50 de milioane pe soacră-mea!”

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali visează să încaseze milioane de euro.

În acest sezon, Popescu a marcat 9 goluri şi a oferit 4 decisive. Mai mult decât atât, fotbalistul FCSB-ului a debutat şi la naţionala României. Becali este foarte mulţumit de prestaţiile jucătorului de 19 ani şi l-a evaluat la 50 de milioane de euro. 

Latifundiarul din Pipera declara în trecut că echipele ar trebui să se grăbească cu ofertele de acum, deoarece preţul lui va creşte odată cu trecerea timpului. Mai mult decât atât, Gigi Becali spunea că Octavian Popescu va ajunge mai mare decât a fost Gică Hagi. 

Totuşi, Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, nu crede că Octavian Popescu valorează cât consideră Becali. 

”Şi eu pot să dau 50 de milioane pe soacră-mea!”

”În momentul de faţă, eu, dacă aş fi club, nu aş da mai mult de 5-6 milioane pe el. (n.r - despre suma cerută de Gigi Becali) Şi eu pot să dau 50 de milioane pe soacră-mea, o vând”, a spus Manea, potrivit sport.ro.

Totuşi, Florin Manea speră să dea o adevărată lovitură cu Radu Drăguşin, fundaş pe care îl are sub contract. 

”Mă bucură relaţia asta cu el şi mă bucur că am ajuns să cred că pot să îmi îndeplinesc visul pe care îl am de când m-am făcut impresar, adică să transfer la Real Madrid, Barcelona sau Manchester United”, a mai spus Florin Manea. 

Afla mai multe despre: fcsb-florin manea-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare