You are here:

Gigi Becali nu vine la partida cu Maccabi din Champions League! Patronul FCSB a anunţat când se va întoarce pe stadion: ”Doar atunci!”

Gigi Becali nu vine la partida cu Maccabi din Champions League! Patronul FCSB a anunţat când se va întoarce pe stadion: ”Doar atunci!”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a dezvăluit când va reveni pe stadion la un meci al lui FCSB.

În luna mai a acestui an, Gigi Becali a fost prezent la meciul dintre FCSB şi CFR Cluj, la finalul căruia a avut loc ceremonia de decernare a titlului pentru echipa antrenată de Elias Charalmabous.

Pentru Gigi Becali a fost prima apariţie pe stadion după patru ani în care a preferat să privească la televizor meciurile echipei sale.

Patronul FCSB a anunţat că va reveni pe stadion doar în cazul în care FCSB va reuşi să se califice în grupele Champions League. Latifundiarul din Pipera a explicat că nu a mai fost prezent în ultimii ani pe stadioane din cauza gălăgiei create de suporteri.

Gigi Becali revine la meciurile lui FCSB doar dacă roş-albaştrii vor intra în grupele Champions league

”Doar în grupele Ligii Campionilor mai vin la stadion. Mă duc ca la teatru. Mă duc în grupe, n-am emoţii, bine e o emoţie că e vorba despre 3 milioane, dar banii nu-mi produc emoţii. Calificările îmi provoacă emoţii. 3 milioane nu e o sumă care să-mi producă emoţii”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

FCSB s-a calificat en fanfare în turul 2 al preliminariilor UEFA Champions League, după o dublă ”amicală” în faţa amatorilor de la Virtus, adjudecată la general de roş-albaştrii cu scorul de 11-1.

Primul meci al dublei dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv este programat marţi, pe 23 iulie, de la 20:00, în Ghencea. Returul este programat o săptămână mai târziu, în Ungaria.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliliga campionilor 

viewscnt
Articole similare