Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, o altă persoană după ani la conducerea FCSB-ului: ”Pe vremea mea, nu se punea problema să se bage la echipă. Nu era aşa!”

Gigi Becali, o altă persoană după ani la conducerea FCSB-ului: ”Pe vremea mea, nu se punea problema să se bage la echipă. Nu era aşa!”

FCSB

Comentarii

Ionuţ Rada, fost jucător al FCSB-ului între 2007 şi 2009, a discutat despre nivelul de implicare al lui Becali la echipă, care a crescut considerabil în ultimii ani.

Gigi Becali are o reputaţie ca un patron foarte dificil. Latifundiarul intervine constant la echipă, decide schimbările din timpul meciurilor şi posturile pe care joacă jucătorii şi nu perminte antrenorului control complet asupra formaţiei pe care ar trebui să o pregătească.

Deşi este acum bine cunoscut pentru aceste lucruri, lucrurile nu ar fi fost mereu aşa în tabăra ”roş-albastră”. Ionuţ Rada, fost jucător al FCSB-ului între 2007 şi 2009, susţine că Becali nu avea acelaşi nivel de influenţă asupra echipei pe vremea sa.

Fostul fundaş central a dezvăluit că finanţatorul echipei mai venea în vestiar sau în cantonament alături de jucătorii săi, însă nu intervenea peste antrenor în cazul deciziilor importante, precum foaia de joc sau schimbările.

Gigi Becali, o altă persoană după ani la conducerea FCSB-ului

”Cu tot respectul legat de plata salariilor, dar ce face acum e total greşit. Chiar dacă pe vremea mea mai venea în vestiar sau mai mergea cu noi în cantonament, pur şi simplu discutam cu totul altceva. Nu se punea problema să vină la şedinţa tehnică sau să simţim noi că joacă altcineva decât ar merita sau sa facă schimbări ca acum, când scoate 3-4 jucători în prima repriză.

Eu cred că Gigi Becali este total schimbat faţă de perioada 2005-2006, chiar şi faţă de perioada 2009-2010. Este o surpriză, e ciudat pentru mine, pentru că el nu era aşa! Mi se pare că nu-şi mai doreşte să facă performanţă”, a declarat Ionuţ Rada, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliionuţ rada 

viewscnt
Articole similare