Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, o nouă şarjă la adresa lui Adi Popa: "Ai ceva la cap? S-a dus el la TV, să vorbească..."

Gigi Becali, o nouă şarjă la adresa lui Adi Popa: "Ai ceva la cap? S-a dus el la TV, să vorbească..."

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) i-a oferit o nouă replică lui Adi Popa (32 de ani), după ce "Motoreta" a făcut declaraţii "din interior" la TV. Patronul FCSB l-a îndemnat pe fotbalist să meargă la comisii pentru a-şi recupera banii pe care spune că îi are de luat, dar nu înţelege de ce a apărut la TV cu anumite declaraţii.

Adi Popa şi FCSB sunt în litigiu pentru recuperea unor sume de bani de către fotbalist. Jucătorul a mai spus că nu a mai fost dorit la echipă încă din vară, la o lună după ce a revenit la formaţia roş-albaştrilor. Gigi Becali i-a oferit o nouă replică, la ieşirea de la negocierile cu englezii pentru transferul lui Dennis Man (21 de ani).

"Eu zic că nu are dreptate, eu nu dau bani necuveniţi. Eu bani dau dacă munceşte. A lucrat el două luni? Dacă s-a stat în Covid... E vina mea Covid-ul? L-am adus eu? Nu e nici a lui, dar nici a mea. Tu, dacă nu ai muncit, cum să iei bani de la mine? Ai ceva la cap? Cum să iei bani de la mine, dacă nu ai muncit nimic? Ai stat acasă. Tu vrei bani degeaba, fără muncă? Iei bani degeaba, dar cum zice statul, bani de şomaj. 12.Cum să îţi dau eu ţie 20.000 de euro într-o lună dacă nu ai muncit nimic.

Du-te tată la comisii! Dar ce cauţi la televizor?  S-a dus la televizor, să vorbească el.  La, la, la, bla, bla, bla... vai ce supărat sunt! L-am luat de la Chiajna, nu ştia nimeni de el, şi l-am făcut milionar. Ce cauţi la televizor?"
, a spus Gigi Becali.

Mihai Pintilii l-a luat şi el în colimator pe Adi Popa: "N-ai venit cu sufletul!"

Mihai Pintilii (35 de ani) a vorbit, în direct la Telekom Sport, despre declaraţiile făcute de Adi Popa după plecarea de la FCSB. "Motoreta" a "dat din casă" şi a dezvăluit la TV ce a pătimit în a doua sa "descălecare". Fostul căpitan al FCSB a spus că, pentru Popa, ar fi fost mai bine să lase capul jos şi să plece pentru că nu a fost 100% la revenirea sa la echipa roş-albastră.

Pintilii i-a atras atenţia, în interviu acordat Telekom Sport, că era mai bine să tacă din gură, pentru că nu a revenit cu sufletul la FCSB şi nu a fost niciodată 100% pentru echipă. "Sunt lucruri care nu se zic. Eu, dacă aş fi plecat de la Steaua, nu aş fi făcut aşa, să mă duc în emisiune să dau declaraţii. Nu pică bine. Şi în primul rând, pentru caracterul tău, Popică, era mai bine să nu zici. Ce a întâmpinat el aici, rămâne doar pentru el. A făcut performanţă la clubul ăsta, a câştigat trofee, a câştigat bani la clubul ăsta şi trebuia doar să lase capul în pământ şi să plece. Cum i-am zis de la început, taci din gură, vezi-ţi de treaba ta! Nu erai un jucător cumpărat, erai un jucător împrumutat, care nu ai venit cu sufletul, nu erai 100%. Că dacă erai 100% cu sufletul şi dădeai totul pe teren, probabil şi jucai şi era mult mai bine pentru el. Popică şi-a făcut treaba, a plecat, îi mulţumim şi atât!", a spus Mihai Pintilii, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gigi becaliadi popafcsb 

viewscnt
Articole similare