Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ofertă-fake pentru transfer? "Briliantul" Mutu îl arată cu degetul pe patronul FCSB: "Asta face el, să fie sigur"

Gigi Becali, ofertă-fake pentru transfer? "Briliantul" Mutu îl arată cu degetul pe patronul FCSB: "Asta face el, să fie sigur"

FCSB

Comentarii

Lista de transferuri anunţată de Gigi Becali (66 de ani) după victoria cu Universitatea Craiova nu este luată în seamă de Adrian Mutu. "Briliantul" nu crede că omul de afaceri din Pipera îşi va atinge toate ţintele pe care le-a anunţat în direct la TV, duminică seara.

Gigi Becali are ambiţii mari pentru perioada de mercato din vara lui 2024, când, dacă FCSB câştigă campionatul, va ataca intrarea în grupele Ligii Campionilor. Totuşi, transferul unui jucător aflat pe lista omului de afaceri din Pipera nu e realizabil, crede Adrian Mutu.

Adrian Mutu nu crede în transferul lui Alexandru Mitriţă la FCSB: "Gigi bagă băţul prin gard, să fie sigur că ia titlul"

Alexandru Mitriţă nu va ajunge la FCSB, de la Universitatea Craiova, susţine Adrian Mutu, care susţine că declaraţiile lui Gigi Becali au fost doar o strategie pentru a se asigura că ia campionatul, cu FCSB mare favorită în ultimele etape din play-off-ul Superligii.

Mutu crede că Becali "bagă băţul prin gard" ca să "se agite ei puţin", însă Alexandru Mitriţă n-ar fi de acord cu un transfer la FCSB.

„Cu Mitriţă nu e realizabil, chiar dacă îi plăteşte lui Rotaru două milioane. Nu se duce Mitriţă în primul rând. Asta a aruncat-o aşa Gigi, Gigi asta face, ştie că a luat deja campionatul, dar se uită la cei mai buni de la echipe, să bage puţin băţul prin gard, să se agite ei puţin, să fie sigur”, a spus Adrian Mutu, conform Fanatik.

În afara lui Mitriţă, Gigi Becali a anunţat că este interesat să îi transfere pe Louis Munteanu, Denis Alibec, Philip Otele şi alţi doi jucători din Superligă, cărora nu le-a pronunţat numele.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbalexandru mitritatransferofertaadrian mutu 

viewscnt
Articole similare