You are here:

Gigi Becali poate da lovitura! Cota lui Dennis Man a explodat şi a devenit cel mai valoros jucător de la FCSB. La cât este evaluat acum

Gigi Becali poate da lovitura! Cota lui Dennis Man a explodat şi a devenit cel mai valoros jucător de la FCSB. La cât este evaluat acumgalerie foto

Superliga

Comentarii

Dennis Man a ajuns cel mai bine cotat jucător de la FCSB. Pe transfermarkt.com, mijlocaşul de 19 ani este acum evaluat la 2,2 milioane de euro.

Tânărul mijlocaş dreapta traversează cea mai bună perioadă a carierei. În sezonul care s-a încheiat, Dennis Man a fost printre cei mai buni jucători de la FCSB, cu 47 de meciuri, 12 goluri şi 8 assist-uri. A fost remarcat şi de Cosmin Contra, care a decis să-l cheme la naţionala de seniori.

Mai mult, a fost inclus de Tuttosport pe lista celor mai talentaţi tineri jucători din Europa şi stă alături de nume mari precum Mbappe sau Alexander-Arnold. Şi cei de la transfermarkt.com i-au observat ”explozie”, motiv pentru care cota lui a crescut consierabil în doar jumătate de an.

Dacă în decembrie 2017 era evaluat la 1,2 milioane de euro, acum cei de la transfermarkt.com îl evaluează la 2,2 milioane de euro. Este cel mai bine cotat jucător de la FCSB şi în spatele lui sunt Gnohere (cotat la 2 milioane de euro), Romario Benzar (2 milioane de euro) şi Florin Tănase (1,8 milioane de euro).

Gigi Becali a speculat şi el momentul şi i-a oferit la începutul anului un nou contract, pe cinci ani şi i-a mărit clauza de reziliere la 100 de milioane de euro. Este aproape imposibil ca cineva să plătească aceşti bani, însă, dacă-şi va continua creşterea, FCSB va încerca să-l vândă cu peste 10 milioane de euro.

Dennis Man a fost transferat în septembrie 2016 de la UTA Arad, în schimbul sumei de 400.000 de euro.

Afla mai multe despre: dennis manfcsbliga 1gigi becali 

viewscnt
Articole similare