Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, prima reacţie după transferul lui Budescu la Farul: „Niciodată în viaţă, nici cu 7.000 de 'Budeşti'!”

Gigi Becali, prima reacţie după transferul lui Budescu la Farul: „Niciodată în viaţă, nici cu 7.000 de 'Budeşti'!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a comentat transferul lui Constantin Budescu la Farul.

Gigi Becali, prima reacţie după transferul lui Budescu la Farul: „Niciodată în viaţă, nici cu 7.000 de 'Budeşti'!”

Întrebat dacă Budescu i-ar putea aduce un nou titlul Farului, Gigi Becali a oferit un răspuns hotărât, susţinând că nimeni nu-i poate sta în cale FCSB-ului în acest sezon.

„Când face Hagi ceva, gata, nu ai voie să vorbeşti. El ştie. (n.r. poată să vă ia Budescu titlul?) Niciodată în viaţa lui, nici 7.000 de ‘Budeşti’. Nu mai poate anul ăsta nimeni să-mi ia titlul. Să-mi aduceţi echipe din străinătate că nu avem cu cine să jucăm. Aduceţi echipe.

Nici n-am văzut meciurile celorlalte echipe. Când joc eu, nici nu mă uit la alte meciuri. De Hagi nu pot să comentez, că nu sunt geniu. De genii trebuie să comenteze genii. Eu nu pot să comentez ceva la care nu mă pricep”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Budescu, dezlănţuit după ce a marcat la debutul pentru Farul: "O să mai slăbesc un pic ca să se bucure şi cei de la TV!". Ce a spus despre meci

Constantin Budescu (34 de ani) a marcat în debutul său pentru Farul Constanţa, echipa lui Gică Hagi, în victoria cu 3-0 împotriva celor de la Flora Tallinn din preliminariile Conference League şi, la flash-interviu, s-a dezlănţuit!

"Budi" a spus că se bucură pentru victorie şi gol, a spus că a ales Farul pentru că echipa campioană a României încearcă să joace ofensiv şi a trimis săgeţi către specialiştii care l-au criticat din cauza greutăţii sale. Constantin Budescu speră ca Farul să ajungă cât mai departe în Conference League.

"Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm chiar dacă a fost 0-0 la pauză şi am avut ceva ocazii, în a doua repriză ne-am creat mai multe ocazii şi am ratat foarte mult. Darr e bine că pe final am reuşit să marcăm şi să câştigăm 3-0, meritat.

(n.r. - despre Alibec) Ne-am înţeles întotdeauna foarte bine, mă bucur că ne-a ieşit şi în seara asta şi sper să o ţinem aşa în continuare. Pentru mine e perfect, încercam să jucăm fotbal şi d-aia am ales să vin aici.

(n.r.- despre critici) Nu e nicio presiune, au demonstrat că se pricep la fotbal.... Majoritatea nu se pricep deloc, dacă au spus ce au spus. Sunt aproape de 100%, mă simt foarte bine şi fizic, o să mai slăbesc puţin să se bucure şi cei de la TV şi cam atât.

Îmi doresc foarte mult să mergem cât mai departe în Conference League şi să intrăm în play-off. (n.r. - despre Flora Tallinn) O echipă foarte bună, care încearcă să paseze, ne-au pus ceva probleme, au avut ceva ocazii. E bine pentru noi că n-am primit gol şi că am câştigat la o diferenţă mai mare de scor", a spus Constantin Budescu, după Farul - Flora Tallin 3-0.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbconstantin budescufarul 

viewscnt
Articole similare