Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, primul dialog cu presa după aproape patru luni! Patronul FCSB a dezvăluit motivul pentru care nu mai vrea să fie în prim-plan: "De ce crezi că nu mai apar?". Cum arată acum

Gigi Becali, primul dialog cu presa după aproape patru luni! Patronul FCSB a dezvăluit motivul pentru care nu mai vrea să fie în prim-plan: "De ce crezi că nu mai apar?". Cum arată acumgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a rupt tăcerea după aproape patru luni de la ultima sa apariţie pe TV. Omul de afaceri a dezvăluit motivul pentru care a ales să nu mai dialogheze cu presa.

Gigi Becali a rupt tăcerea! Adevăratul motiv pentru care nu mai apare în presă: "De ce crezi că nu mai apar?"

Obişnuit cu discuţii care fac deliciul audienţei la TV sau cu băi de mulţime pe scările Arenei Naţionale, Gigi Becali a surprins, acum aproape patru luni, când a decis brusc să nu mai apară la TV sau să dialogheze cu presa online. S-au speculat multe pe seama motivului căruia i se datorează tăcerea lui Gigi Becali, însă chiar patronul FCSB a rupt tăcerea şi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai doreşte să apară la TV.

Într-o discuţie pe care a avut-o cu cei de la Lumea Credinţei, Gigi Becali a dezvăluit de ce nu mai vrea să fie în prim-plan: ”De ce crezi că eu nu vreau să mai apar în public? Pentru că dacă o să ies, o să fac păcate, o să cad în slavă deşartă, trufie şi mândrie. Degeaba ţineam post şi mergeam la biserică dacă vorbeam vrute şi nevrute”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

FCSB merge bine de când Gigi Becali a tăcut

Gigi Becali era omul care îi critica cel mai des şi cel mai aspru pe fotbaliştii FCSB, după înfrângeri sau rezultate nefaste. De când au fost eliberaţi de criticile de la TV ale patronului, jucătorii FCSB au părut că îşi fac treaba şi mai bine pe teren. Recent, FCSB a întrerupt o serie de şapte victorii la rând cu înfrângerea suferită în faţa CFR-ului, 0-2 în Gruia. FCSB a fost lider până de curând în Liga 1, iar dacă va învinge pe U Craiova, în Bănie - într-un meci care se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe Telekom Sport 1 -, va ocupa din nou fotoliul de lider.

Afla mai multe despre: gigi becaliprima reactigigi becali reactiegigi becali motivmotiv gigi becali presagigi becali 

viewscnt
Articole similare