Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, pus la zid de un fost jucător de la FCSB după ultimele decizii pe care le-a luat! ”El a hotărât asta! Nu mai au nicio şansă!”

Gigi Becali, pus la zid de un fost jucător de la FCSB după ultimele decizii pe care le-a luat! ”El a hotărât asta! Nu mai au nicio şansă!”

FCSB

Comentarii

FCSB a jucat cu Farul Constanţa în prima etapa a play-off-ului Ligii 1.

Patronul echipei a recunoscut public că el are cea mai mare putere de decizie la echipa bucureşteană, iar pentru meciul cu constănţenii, Ivan Mamut a fost titularizat după 7 luni de zile.

Andrei Vlad şi Claudiu Keşeru nici măcar nu au fost incluşi în echipă, iar George Galamaz, fost fotbalist la echipa lui Gigi Becali, a reacţionat. El consideră că această iniţiativă a fost a patronului care l-a impus pe Mamut în echipa lui Toni Petrea. 

”El a hotărât asta! Nu mai au nicio şansă!”

”Sunt deciziile domnului antrenor Gigi Becali. Lucrurile sunt clare. FCSB-ul riscă să piardă locul doi şi se merge în continuare pe aceste soluţii de avarie apărute de nicăieri. Campionatul e închis, FCSB nu mai are nicio şansă. Campionatul e închis ca urmare alegerilor făcute de FCSB şi a experienţei CFR-ului.

FCSB trebuie să se uite în spate, în faţă nu mai are nicio şansă. Craiova vine tare din spate, are şapte victorii din şapte meciuri, FCSB trebuie să se uite în spate, nu în faţă”, a declarat George Galamaz, la Looksport.

Care a fost echipa de start a FCSB-ului în meciul cu Farul Constanţa:

Târnovanu - Creţu, Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Edjouma, Tănase - Cordea, Mamut, Oct. Popescu

Afla mai multe despre: fcsb-gigi becali-farul constanţa 

viewscnt
Articole similare