Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, pus pe fapte mari: ”Iau 4 fotbalişti din România. Risc 2-3 milioane de euro!”

Gigi Becali, pus pe fapte mari: ”Iau 4 fotbalişti din România. Risc 2-3 milioane de euro!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a anunţat că va face mai multe achiziţii în perioada de mercato din vară!

Becali face achiziţii importante în perioadă de marcato din vară

FCSB va cuceri titlul încă din următoarea rundă şi dacă vor obţine o remiză la Sfântu Gheorghe, iar gruparea din Bănie va pierde pe teren propriu în faţa CFR-ului. 

Gigi Becali este fericit pentru parcursul echipei şi anunţă că va face transferuri importante din vară!

„Dacă vrea Dumnezeu, ne calificăm în Liga Campionilor. Ca să rezişti pe ambele fronturi nu mai merge ca înainte. Nu mai fac aşa, o să iau 6-7 jucători, 3-4 din România, iar pe restul să îi aleagă ei (n.r. - MM Stoica, Mihai Pintilii şi Elias Charalambous), că de asta sunt specialişti”, a declarat Gigi Becali, la vila din Aleea Alexandru.

„Louis Munteanu e o soluţie de viitor. El mai are contract un an cu Fiorentina, cum să dau un milion jumate pe el? Peste jumătate de an e liber. Dau 400.000 maxim. Ei vor să scoată banii pe care i-au plătit pe el.

Alibec, dacă e liber, e bun, te foloseşti de el. Îi faci contract pe un an şi îţi faci treaba cu el. Trebuie riscat. Aş risca 2-3 milioane, dar pot lua 50. Eu să iau acum campionatul şi după ştiu ce să fac, am învăţat din greşeli”, a mai declarat Becali.

FCSB a fost ultima oară campioană în prima ligă din România în sezonul 2014-2015 când pe banca echipei se afla Costel Gâlcă, actualul antrenor al Universităţii Craiova.

  • În urma ultimelor rezultate, FCSB a rămas cu ”doar” 11 puncte avans faţă de Universitatea Craiova, ocupanta locului secund. Farul se află pe 3, cu 32 de puncte, urmată de CFR Cluj (31 de puncte), Rapid (29 de puncte) şi Sepsi (27 de puncte).

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransferuri 

viewscnt
Articole similare