Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, răspuns arogant pentru CFR Cluj la interesul pentru Tănase: "Pe ei pot să-i ia!". Patronul FCSB e sigur: "Nu mă trădează"

Gigi Becali, răspuns arogant pentru CFR Cluj la interesul pentru Tănase: "Pe ei pot să-i ia!". Patronul FCSB e sigur: "Nu mă trădează"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a răspuns arogant interesului lui CFR Cluj pentru Florin Tănase (26 de ani), căpitanul FCSB, care a înscris şi a pasat decisiv în victoria cu 3-0 a roş-albaştrilor, de pe Arena Naţională.

Becali e sigur că Tănase nu-l va trăda şi nu va merge niciodată la CFR Cluj, iar patronul FCSB şi-a permis să le facă o recomandare rivalilor după victoria FCSB, 3-0 contra CFR-ului, pe Arena Naţională. Omul de afaceri a spus că echipa din Gruia îi poate lua oricând de la FCSB pe Alexandru Stan şi Aristidis Soiledis, jucători de care vrea să scape.

"Poate-i iau pe Soiledis şi pe Stan. Ăştia sunt jucătorii cărora le expiră contractele. Pe ei să-i ia!", a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Becali, convins că Tănase nu va fi "noul Bălgrădean"

Edi Iordănescu şi-a manifestat interesul pentru Florin Tănase de la FCSB şi a spus că va discuta cu conducerea pentru a-i face o "ofertă de nerefuzat". Cu toate că în vara viitoare lui Tănase în expiră contractul cu FCSB, Gigi Becali e sigur că Florin Tănase nu va trada şi nu-i va oferi un nou "caz Bălgrădean", portarul care a semnat cu CFR Cluj când era în ultimele şase luni de contract cu "roş-albaştri".

"Oricine poate să ia jucători de la mine, dar ca să iei trebuie să ai bani. Dar nu se duce Tănase niciodată la CFR. Sunt unii jucători care pe mine nu mă trădează niciodată, iar unul dintre ei e Tănase. E prea frumos caracter. Sunt unii jucători cu care am o relaţie specială, unul dintre ei e Tănase. Nu e vorba că e legat de FCSB, că e meseria lui pan ăla urmă. Dar, dacă ai o relaţie specială cu Becali, nu poţi să joci contra lui, dacă ai caracter frumos", a spus Gigi Becali

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin tanasecfr clujraspuns 

viewscnt
Articole similare