You are here:

Gigi Becali, reacţie vehementă după Rangers - FCSB 4-0! Jucătorul care l-a scos din sărite pe patron: ”Primele două goluri sunt din cauza lui”

Gigi Becali, reacţie vehementă după Rangers - FCSB 4-0! Jucătorul care l-a scos din sărite pe patron: ”Primele două goluri sunt din cauza lui”

UEFA Europa League

Comentarii

Gigi Becali l-a criticat pe Malcom Edjouma, pentru prestaţia francezului din meciul cu Rangers.

”Într-un fel îmi pare bine aşa, să înţeleagă el Edjouma ce înseamnă fotbalul. Că ei cred că merită să joace, că sunt fotbalişti, dar să vadă ei ce înseamnă fotbalul.

Asta contează într-un fel. Fotbalul nu e chiar aşa cum crezi tu de uşor, că te joci tu cu mingea şi te plimbi tu cu mingea pe la centrul terenului şi nu ai niciun fel de problemă. Că o iei tu şi te învârţi tu cu ea.

Nu merge la fotbal să te învârţi tu cu mingea. Mi-a plăcut de Baba (n.r. – Alhassan), a jucat bine, dar de atâtea ori i-am spus: ‘Băi, nu te mai distra cu mingea la mijlocul terenului. Uitaţi-vă la fotbalul modern, uitaţi-vă la marile echipe, pas, pas, pas, pas. Pasează, mă, nu o mai întoarce tu că nu eşti tu Maradona să o întorci’.

A pierdut mingea, am luat un gol. Poate că şi golul ăla conta care l-am luat aiurea din cauza lui. Uitaţi-vă, primele două goluri sunt din cauza lui Edjouma. Dă cu capul în mingea care ieşea afară în aut şi o dă la adversar. Decât să dai la adversar cu capul, mai bine o laşi să se ducă în aut ca să ne repliem”, a Gigi Becali la Fanatik.

Malcom Edjouma l-a dezamăgit pe Basarab Panduru:  ”Credeam că el nu vrea, dar atât poate”

”Ştim bine că ăsta este stilul lui Edjouma. Noi nu putem să îl facem pe Edjouma altceva. Că asta este Edjouma.

Ăsta a fost de când a venit. Tot timpul ai avut impresia că dacă ar vrea mai mult ar fi un jucător de top. Ar fi un jucător mai bun. Atât poate. Noi credeam că el nu vrea. Nu, atâta poate. Lent, mai puţină viteză, o fentă…”, a spus Basarab Panduru la Prima Sport.

Malcom Edjouma a bifat 15 partide în acest sezon, fără să îşi treacă niciun gol şi nicio pasă decisivă în cont.

Afla mai multe despre: superligafcsbrapideuropa league 

viewscnt
Articole similare