Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, refuzat deja de un fotbalist important: ”Nu pot să trădez” Pe cine a vrut patronul FCSB să transfere

Gigi Becali, refuzat deja de un fotbalist important: ”Nu pot să trădez” Pe cine a vrut patronul FCSB să transfere
Comentarii

Alexandru Băluţă a vorbit despre interesul celor de la FCSB şi a dorit să clarifice situaţia sa. Mijlocaşul spune că nu va trăda niciodată Universitatea Craiova, iar şansele ca el să joace pentru o altă echipă din România sunt foarte mici.

Niciodată n-aş trăda Universitatea Craiova. Datorită lor sunt unde sunt, pentru că aici am reuşit lucruri minunate, atât individual, cât şi la nivel de echipă, am adus un trofeu după 25 de ani, ceea ce lumea şi-a dorit tot timpul.

Sunt fericit că am făcut parte din această echipă, am amintiri frumoase, mă uit şi acum la golurile mele, la atmosfera de pe stadion, mereu urmăresc meciurile Craiovei şi faptul că am spus că nu mă voi întoarce pentru nimic aici, m-am referit că nu m-aş întoarce în ţară, în România, în acest moment. Am plecat pe un drum, trebuie să continui pe acest drum, să confirm, dacă cu adevărat sunt un fotbalist puternic şi sunt sigur că voi reuşi.

Nu se pune problema de bani aici, e vorba de nivelul fotbalului, mult mai ridicat nivelul fotbalului acolo. Acolo e o altă mentalitate, există mult respect acolo, sunt sigur că pot creşte la acel nivel, Europa League, an de an, Champions League anul acesta. Va fi pentru prima dată pentru mine, chiar dacă am jucat doar în preliminarii anul trecut. este un alt nivel, unde se vrea mai multă performanţă şi dacă am ales acest drum, trebuie să merg până la capăt”, a spus Alexandru Băluţă.

Afla mai multe despre: baluta 

viewscnt
Articole similare