Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi l-a atacat în faţa camerelor pe Mihai Stoichiţă! ”Cum să fii tu comandantul fotbalului, că te ştim!”

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi l-a atacat în faţa camerelor pe Mihai Stoichiţă! ”Cum să fii tu comandantul fotbalului, că te ştim!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a dezlănţuit la conferinţa de presă unde l-a prezentat pe Dawa şi l-a atacat pe directorul tehnic FRF, Mihai Stoichiţă.

Gigi Becali este de mai mulţi ani în război cu FRF şi de mai multe ori a dorit să strângă semnături pentru a schimba conducerea forului naţional. În trecut, Becali a lansat mai multe atacuri la adresa lui Răzvan Burleanu şi nu a fost mulţumit de nicio decizie a şefului de la federaţie. 

Acum, Becali nu s-a putut abţine şi l-a criticat şi pe Mihai Stoichiţă, directorul tehnic de la FRF, pe care l-a numit comandantul fotbalului. Totuşi, el a recunoscut că Stoichiţă este ”un băiat bun”.

”Cum să fii tu comandantul fotbalului, că te ştim!”

”Stoichiţă e comandantul fotbalului. Să mă ierte, ca băiat, jos pălăria, ca om, jos pălăria, dar n-ai mă, tu, Stoichiţă, cum să fii comandantul fotbalului, că te ştim! Îl cunoaştem cine este, ce ştie el să facă şi ce a făcut el în viaţa lui. Păi dacă-l vreţi pe Stoichiţă, exact ca Stoichiţă! Ce a condus Stoichiţă? Ce comandant a fost el? 

El e şef de Comisie Tehnică. Mă, Stoichiţă, de unde eşti tu aşa de inteligent, de deştept, de faci tu Comisie Tehnică? N-am treabă, e băiat bun. Atât! Dar la fotbal? Păi luăm băieţi buni de pe stradă şi îi punem la fotbal. Nu?”, a spus Becali, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-stoichiţă 

viewscnt
Articole similare