Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, sfătuit de Dumitru Dragomir pentru a rezolva problema stadionului pe care va juca FCSB cu CFR: ”Stau şi mă crucesc. E făcut la insistenţele mele şi ale lui Mircea Sandu!”

Gigi Becali, sfătuit de Dumitru Dragomir pentru a rezolva problema stadionului pe care va juca FCSB cu CFR: ”Stau şi mă crucesc. E făcut la insistenţele mele şi ale lui Mircea Sandu!”

FCSB

Comentarii

FCSB nu ştie încă pe ce stadion poate juca meciul cu CFR, partidă care s-ar putea disputa cu trofeul pe masă.

Pentru moment, nu se ştie pe ce stadion se va juca, iar în presă au fost vehiculate mai multe variante, cum ar fi stadionul din Ghencea sau Arena din Giuleşti. Arena Naţională va fi indisponibilă, după ce va fi preluată de organizatorii unui festival de muzică. 

Becali s-a lovit de refuzul celor care administrează stadionele pe care evoluează Steaua şi Rapid, iar cel mai probabil, meciul se va juca la Buzău. Fostul şef de la LPF, Dumitru Dragomir, consideră că s-a greşit în momentul când FCSB-ului i-a fost interzis să evolueze în Ghencea. 

Mai mult decât atât, fostul şef de la LPF crede că Gigi Becali ar trebui să meargă la UEFA pentru a rezolva problema stadionului pe care va evolua FCSB.

”Stau şi mă crucesc, stadionul e făcut la insistenţele mele şi ale lui Mircea Sandu!”

”Poate să se joace oriunde, stadioanele sunt făcute din banii oamenilor, banii publici. Nu are dreptul nici Steaua lui Dîncu să spună că nu îl lasă pe stadion dacă plăteşte. Stau şi mă crucesc, stadionul e făcut la insistenţele mele şi ale lui Mircea Sandu.

Stadionul naţional, cum să nu se joace derby-uri, să vină 50.000 de oameni. Dar nebunii ăia care au făcut aşa ceva, stadionul e făcut pentru fotbal, nu pentru muzică. Pagubele nu vor fi reparate nici în 10 ani. Dacă nu laşi o echipă de top pe niciun stadion din Capitală. Incredibil, aşa ceva nu am mai auzit. Dacă aş fi în locul lui Gigi Becali dacă nu m-aş duce peste tot, şi la UEFA. Cum, domnule, să nu poată juca?”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsb-dumitru dragomir-naţional arena 

viewscnt
Articole similare