Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi Florin Tănase s-au întâlnit la Palat: ”Mi-a cerut un sfat!”

Gigi Becali şi Florin Tănase s-au întâlnit la Palat: ”Mi-a cerut un sfat!”

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (28 de ani) a fost prezent, luni, la palatul lui Gigi Becali (65 de ani) din Aleea Alexandru, însă nu are de gând să se întoarcă prea curând la FCSB.

Gigi Becali a recunoscut că i-ar fi plăcut ca Florin Tănase să se întoarcă la FCSB, însă jucătorul are o ofertă prea bună pentru a fi refuzată.

Florin Tănase s-a sfătuit cu Gigi Becali

Florin Tănase chiar i-a cerut un sfat lui Gigi Becali, în legătură cu viitorul său profesional. Fotbalistul a rămas liber de contract după ce şi-a rupt contractul cu Al-Jazira din Emirate, iar presa din Turcia anunţă că acesta ar fi ajuns, deja, la o înţelegere cu Adana Demirspor.

Chiar dacă şi-ar fi dorit să-l aibe în lot, Gigi Becali l-a sfătuit pe atacant să accepte oferta de ”afară”, iar în doi ani să se întoarcă la FCSB, unde ar avea asigurat, apoi, şi un loc în staff.

Are ofertă prea mare, altfel, aşa avea de gând, să vină. Dar are o ofertă prea bună. Mi-a cerut un sfat, iar eu l-am îndrumat să plece acolo.

Încă doi ani, dup-aia jucători şi antrenor secund. Când omul e bun, are calitate, e primit oricând. Ca şi Chiricheş”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

Florin Tănase s-a transferat la FCSB în vara lui 2016, de la Viitorul Constanţa, în schimbul a 1,5 milioane de euro.

Şase ani mai târziu, fotbalistul făcea trecerea către Al-Jazira, iar FCSB obţinea 3 milioane de euro.

  • 3,5 milioane de euro este cota sa de piaţă, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: florin tanasegigi becali 

viewscnt
Articole similare