Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, sigur pe echipa sa înainte de Rapid - FCSB: „Îi bat, îi spulber!”

Gigi Becali, sigur pe echipa sa înainte de Rapid - FCSB: „Îi bat, îi spulber!”

FCSB

Comentarii

Rapid va primi vizita celor de la FCSB, sâmbătă seara, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1.

Gigi Becali are mare încredere în FCSB la derby-ul cu Rapid

Patronul celor de la FCSB este convins că formaţia sa este mai valoroasă decat cea a Rapidului şi consideră că va obţine o victorie clară în derby. Înainte de startul meciului de pe Arena Naţională, FCSB este pe locul 1 în Superligă, cu 64 de puncte adunate în 29 de meciuri. De cealaltă parte, Rapid este pe 2, cu 52 de puncte strânse în 29 de meciuri.

„Văd ce se întâmplă, văd ce joacă ăştia, îi văd pe ăia cum joacă. E pe valoare mai mult, cum să recuperezi puncte cu o echipă mai valoroasă ca tine. Vine meciul direct şi îi bat! Trebuie să baţi Rapid, e posibil orice, dar ca şi calitate valorică a echipei trebuie să îi baţi.

Dacă joacă ce au jucat cu Craiova, îi bat rău! Îi spulber! Dacă joacă ce au jucat cu Craiova, nu au nicio şansă cu noi. Pragmatici suntem pe final, când conducem ce rost are să riscăm la asta se referea Dan Petrescu, dar noi jucăm fotbal”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Dan Şucu, optimist înainte de marele derby pentru Rapid: „Nici nu ne gândim la un rezultat prost cu FCSB!”

Dan Şucu, acţionarul celor de la Rapid, a vorbit despre marele derby cu FCSB şi se aşteaptă la un rezultat foarte bun.

Mai presus de toate, omul de afaceri consideră că meciul de pe Arena Naţională este o adevărată sărbătoare pentru fotbalul românesc şi îşi doreşte să vadă un stadion plin.

„Cel mai important lucru este faptul că Rapidul a ajuns să joace în Derby de România. Rapid – FCSB de sâmbătă este Derby de România şi cel mai important este faptul că echipa noastră a ajuns acolo, că este la cel mai înalt nivel şi acolo va rămâne mulţi ani de acum încolo.

Nu vreau să facem acum un ţel disperat din a câştiga titlul de campioană, bineînţeles că ne dorim asta, bineînţeles că ne dorim 3 puncte şi vrem să batem FCSB-ul.

Sunt convins că putem să facem asta, am făcut-o de atâtea şi atâtea ori, dar mult mai important şi mult mai frumos este că noi ajungem să jucăm pe Arena Naţională în faţa a 50.000 de oameni Derby de România cu FCSB.

Asta este marea realizare a Rapidului şi sunt mândru de suporterii noştri. Vom fi acolo, în prim plan, mulţi ani de-acum încolo. Evident că un rezultat negativ ne-ar afecta şansele la titlu, dar în niciun caz nu înseamnă că ar fi compromise 100%.

Eu cred că adevărata bătălie se va da în play-off. Însă, nici măcar nu ne gândim că am putea avea un rezultat prost împotriva FCSB-ului. Eu ştiu calitatea jucătorilor, entuziasmul suporterilor, ştiu cât de puternici suntem atunci când ne adunăm şi formăm adevărata familie a Rapidului.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbrapid 

viewscnt
Articole similare