Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ştie care este adevărata miză a FCSB-ului în cupele europene: ”Acum vom da teste să vedem unde suntem noi!”

Gigi Becali ştie care este adevărata miză a FCSB-ului în cupele europene: ”Acum vom da teste să vedem unde suntem noi!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre adevărata miză a FCSB-ului din cupele europene.

FCSB şi West Ham se vor întâlni în primul meci din grupele Conference League, iar britanicii au scris despre forma slabă a FCSB-ului.

West Ham va debuta, la Londra, în faza grupelor din Conference League, în compania vicecampioanei României, FCSB, joi, 8 septembrie, de la ora 22:00. Alături de cele două echipe, din grupa B mai fac parte şi Anderlecht şi Silkeborg.

Totuşi, FCSB traversează o formă groaznică. Echipa lui Gigi Becali a avut o campanie de transferuri incredibilă, iar Dică a reuşit să ducă echipa în Conference League. În Superligă, FCSB a fost o altă echipă. Clubul lui Becali nu reuşeşte să se impună, iar rezultatele au întârziat să apară. 

Bacali a declarat că adevarata miză a partidelor în care FCSB va juca cu adversari mai puternici cotaţi va fi să se vadă adevăratul nivel al fotbalului românesc. 

”Acum vom da teste să vedem unde suntem noi!”

”Noi nu ne cunoşteam valoarea, acum vom da teste să vedem unde suntem noi, FCSB, şi fotbalul românesc. Putem compara fotbalul românesc cu fotbalul european, prin FCSB. Până acum, nici CFR n-a avut teste. Acum, joci cu West Ham, joci cu Anderlecht, acum vezi valoarea.

Joci în Anglia, acum, la Londra, să vedem noi, dacă vom câştiga noi la Londra, înseamnă că avem valoare, că altfel n-ai cum să câştigi la Londra, că sunt acolo jucători de zeci de milioane”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsb-conference league-becali 

viewscnt
Articole similare