Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ştie de ce Steaua nu ar dori să promoveze: ”Nu mai pot lua bani de la Armată!”

Gigi Becali ştie de ce Steaua nu ar dori să promoveze: ”Nu mai pot lua bani de la Armată!”

Steaua

Comentarii

Conflictul dintre Steaua şi FCSB este departe de a se fi terminat.

Echipa antrenată de Daniel Opriţa nu a avut drept de promovare sezonul trecut în Liga 1. Echipa ”militarilor” a terminat pe loc de baraj în Liga 2 sezonul trecut, dar nu a putut disputa meciurile decisive. 

Chiar dacă cei de la Steaua au făcut presiuni, FRF nu i-a dat drept de promovare echipei, deoarece nu a găsit un investitor privat care să se implice financiar la Steaua. Becali a comentat situaţia de la echipa din Liga 2. Patronul FCSB susţine că cei de acolo nu ar dori să promoveze pentru că le-ar fi ”teamă”.

”Nu mai pot lua bani de la Armată!”

”Credeţi că ei sunt proşti? Sunt doar puţin proşti! Nu le convine să schimbe forma, că nu sunt siguri de promovare. Şi zic “o lăsăm aşa”. Le e teamă să schimbe pentru că nu pot promova. De aia nu vor să schimbe forma de organizare.

Trebuie să facă asociaţie non-profit şi pe cine să pună acolo. Nu mai pot să ia bani de la Armată. Se poate să facă ei o asociaţie, dar trebuie să facă MApN printr-o hotărâre de Guvern. Trebuie să transmită toate bunurile şi stadionul.

Nu mai poate să dea stadionul gratuit. Când voi câştiga eu procesul cu ei, trebuie să meargă în Liga 4. Sigla face parte din patrimoniu. Ca puiul în lână s-au prins. Nu mai au ce face. N-au cum s-o predea ei”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: becali-fcsb-steaua 

viewscnt
Articole similare