Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, surprins de Laurenţiu Reghecampf: "Chiar nu ştiu ce e cu el". Verdictul dat de patronul FCSB-ului în privinţa luptei la titlu

Gigi Becali, surprins de Laurenţiu Reghecampf: "Chiar nu ştiu ce e cu el". Verdictul dat de patronul FCSB-ului în privinţa luptei la titlu
Comentarii

FCSB are o serie excelentă de rezultate cu 10 victorii şi o singură remiză în ultimele 11 meciuri disputate.

Astfel, FCSB este singura care dă impresia că poate ţine pasul cu liderul CFR Cluj. Roş-albaştrii sunt la opt puncte în spatele campioanei României, în timp ce Universitatea Craiova, o altă echipă cu pretenţii la titlu, pare ieşită din cursă. Oltenii au patru meciuri consecutive fără victorie în Liga I.

"Hai să fim serioşi. Toată lumea ştie că doar noi şi CFR Cluj ne mai luptăm la campionat. Ce Craiova lui Rotaru? Nu aţi văzut unde se află? Păi câştigă cineva la el în ţară un campionat cu atâtea înfrângeri câte are Craiova până acum?

Voi nu aţi văzut că ei sunt la 19 puncte de CFR şi la 11 de noi? Ce vreţi să mai facă? Să fie mulţumiţi că au luat un punct şi la Botoşani. Croitoru ăla avea dreptate să se plângă după meci. Dar nu ştiu ce e cu Reghe! Eu îl cunosc, iar el nu a venit în România să stea la distanţa asta de CFR şi de noi.

Însă, cu tot respectul pentru el, nu mai are, tată, nicio şansă la campionat. E pa, iar mie nu îmi vine să cred că au ajuns aşa cu Reghe acolo. Însă pe mine nu trebuie să mă intereseze ce se întâmplă la alţii" , a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare