Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, transferul iernii la FCSB? Ce schimb a propus latifundiarul din Pipera! ”Să mi-l dea şi gata!”

Gigi Becali, transferul iernii la FCSB? Ce schimb a propus latifundiarul din Pipera! ”Să mi-l dea şi gata!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îl vrea pe Dumitru Cardoso de la Gaz Metan Mediaş. Patronul FCSB-ului a propus un schimb interesant de jucători.

Sergiu Buş este dorit în străinătate, dar dacă Gigi Becali nu va reuşi să-l vândă, fostul atacant de la Sheffield Wednesday s-ar putea întoarce la Mediaş.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunţat pentru ce sumă este dispus să-l cedeze, dar în acelaşi timp, a lansat o propunere interesantă către Gaz Metan Mediaş, club de unde Becali vrea să-l aducă pe Dumitru Nicolao Cardoso:

“Eu nu îl ţin cu forţa pe Sergiu Buş. Dacă vrea să plece, să vină cu ofertă. 500.000 de euro este preţul pentru care îi dau drumul lui Sergiu Buş, indiferent de unde vine oferta. Dacă vine cu banii ăştia, pleacă, dacă nu vine, continuă la FCSB.

Eu nu vorbesc cu dacă şi cu parcă. Ştiu că Gaz Metan l-ar vrea împrumut pe Buş, dar eu nu-l dau împrumut şi ei nu pot plăti 500.000 de euro pe el. Dacă îl vor pe Buş, să mi-l dea pe Cardoso şi gata transferul”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Cardoso este dorit în Coreea de Sud, acolo unde ar putea primi un salariu de 30 de mii de dolari pe lună. Telekom Sport a anunţat în premieră interesul sud-coreenilor pentru Cardoso, fotbalist care a impresionat de la venirea sa în România. Atacantul de 29 de ani a trezit şi interesul altor echipe, inclusiv cel al campioanei României, CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdumitru cardososergiu buş 

viewscnt
Articole similare