You are here:

Gigi Corsicanu, decizie radicală după numirea lui Marius Şumudică la Rapid: „A sosit timpul!”

Gigi Corsicanu, decizie radicală după numirea lui Marius Şumudică la Rapid: „A sosit timpul!”

Rapid

Comentarii

Gigi Corsicanu a decis să facă un pas în spate în ceea ce priveşte munca sa din galeria Rapidului.

Ce decizie a luat Gigi Corsicanu după ce Marius Şumudică a fost numit antrenor la Rapid

Fostul şef de galerie consideră că a sosit momentul să renunţe la orice fel de implicare în organizarea suporterilor giuleşteni, dar speră în continuare ca galeria Rapidului să fie una unită care să susţină echpa la fel de puternic.

„Dragi Rapidişti, odată cu numirea lui Şumi în funcţia de antrenor vreau să îmi anunţ şi eu retragerea din orice activitate legată de galerie şi organizarea suporterilor Rapidişti! 

Sunt angrenat în conducerea suporterilor de minim 25 de ani şi consider că a sosit momentul să fac un pas în spate! Eu vă mulţumesc tuturor pentru faptul că am avut marea onoare sa va reprezint şi sa îmi cer scuze faţă de oamenii care de-a lungul timpului am greşit! 

Mi-aş dori de la tânăra generaţie care formează acum galeria Rapidului să respecte tradiţia şi principiile pe care noi avem datoria să le transmitem din generaţie în generaţie.

Să rămână la fel de uniţi să nu existe decât o singură galerie pe Giuleşti aşa cum a fost întotdeauna şi să respecte veteranii galeriei! Vă mulţumesc frumos pentru tot! Rapid iubire fără sfârşit! Al vostru Gigi Corsicanu!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook de fostul lider de galerie al Rapidului.

Afla mai multe despre: gigi corsicanurapidgalerie 

viewscnt
Articole similare