Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Mulţescu a semnat cu un club din Turcia! Destinaţie surprinzătoare după ce a plecat de la Dinamo Bucureşti

Gigi Mulţescu a semnat cu un club din Turcia! Destinaţie surprinzătoare după ce a plecat de la Dinamo Bucureşti
Comentarii

Gigi Mulţescu a semnat, la 70 de ani, cu un club din liga a patra din Turcia. El era liber de contract din aprilie, atunci când a plecat de la Dinamo Bucureşti.

Gigi Mulţescu, prezentat în liga a patra din Turcia

Fostul antrenor al ui Dinamo Bucureşti revine în străinătate, pentru prima dată din 2015. Atunci, el a rezistat ca antrenor doar câteva luni, la Al-Ettifaq, în Arabia Saudită. 

Pe finalul anului 2021, Gigi Mulţescu a semnat cu Agri 1970 Spor, club din liga a patra din Turcia, care se clasează pe locul 10, cu 21 de puncte. El va ocupa funcţia de director tehnic, anunţă Looksport.ro

În ciuda nivelului, clubul are resurse şi se bucură de un stadion modern, de 10.000 de locuri şi un departament de marketing profesionist.

Gigi Mulţescu a fost prezentat de clubul turc, iar el a fost adus de un turc obişnuit să lucreze în România. 

Yuksel Yesilova este antrenor şi acţionar la Agri 1970 Spor. Turcul a fost preparator fizic şi antrenor secund la FCSB, Dinamo, Rapid, U Cluj sau Petrolul, iar ultima oară a lucrat la Gloria Buzău. 

Mulţescu a fost instalat antrenor în mai multe rânduri la Dinamo Bucureşti, în situaţii dificile pentru club, dar ultima experienţă i-a lăsat un gust amar.

”E un subiect sensibil şi nu aş vrea să abordez eu acest subiect, nici nu am eu prea multe informaţii. Nu comentez nici venirea lui Iuliu Mureşan, pentru că nu cred că eu deţin datele problemei. Domnul Mureşan este un om cu experienţă, dacă o va pune în slujba clubului Dinamo va fi bine", spunea fostul antrenor al lui Dinamo. 

 

Afla mai multe despre: gigi multescugigi multescu turciagigi multescu dinamo 

viewscnt
Articole similare