Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Mulţescu este alesul conducerii Astrei pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: ”Am avut o întâlnire, mâine finalizăm”

Gigi Mulţescu este alesul conducerii Astrei pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: ”Am avut o întâlnire, mâine finalizăm”

Superliga

Comentarii

Gigi Mulţescu este favorit să o preia pe Astra, după ce Edi Iordănescu şi-a anunţat plecarea. Antrenorul în vârstă de 66 de ani a confirmat negocierile şi spune că marţi va fi întâlnirea decisivă.

Edi Iordănescu a plecat de la Astra după eşecul cu 2-0 în faţa Viitorului. Antrenorul în vârstă de 39 de ani a fost deranjat de atitudinea foarte critică a patronului Ioan Niculae. În locul său, cel mai probabil, va fi numit Gigi Mulţescu. Acesta a confirmat negocierile, dar spune că încă n-a semnat vreun contract:

”Am avut o întâlnire şi am discutat de principiu. Mâine ne întâlnim şi vedem ce şi cum. Am discutat despre proiecte, le-am spus ce vreau eu. Mâine finalizăm într-un fel sau altul. A fost o discuţie pozitivă din partea ambelor părţi. Nu s-a ajuns la cifre, mâine discutăm despre asta”, a declarat Gigi Mulţescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gigi multescuastraedi iordanesculiga 1 

viewscnt
Articole similare