Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gimnastică | Ana Maria Bărbosu s-a calificat într-o singură finală la CM de la Liverpool, la individual-compus

Gimnastică | Ana Maria Bărbosu s-a calificat într-o singură finală la CM de la Liverpool, la individual-compus

Alte sporturi

Comentarii

Gimnasta Ana Maria Bărbosu s-a calificat în finală la individual-compus, singura în care va evolua, la Campionatele Mondiale de la Liverpool. România este reprezentată şi de cinci gimnaşti la CM, iar aceştia intră luni în calificări.

Duminică s-au încheiat calificările feminine, iar România va avea o singură reprezentare în finale, la individual-compus, prin Ana Maria Bărbosu.

Ea a încheiat calificările de sâmbătă, subdiviziunea 2, cu un total de 52.233 puncte şi s-a clasat pe locul 20 la individual-compus. La aparate nu a prins nicio finală, la fel ca a doua reprezentantă a României în competiţie, Andreea Preda.

În finală la individual-compus s-au calificat 24 de gimnaste (maximum 2/ţară), iar în finalele pe aparate primele 8 clasate (tot maximum 2/ţară).

La masculin, România este reprezentată de Andrei Muntean, Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Răzvan Marc şi Roland Modoianu, care vor intra în calificări luni, în subdiviziunea 3.

Competiţia prevede apoi finalele pe echipe, feminin şi masculin (1-2 noiembrie), finale individual-compus, feminin şi masculin (3-4 noiembrie), respectiv finalele pe aparate, feminin şi masculin (5-6 noiembrie).

La cea de-a 51-a ediţie a Campionatelor Mondiale concrează peste 400 de sportivi în M&S Bank Arena din Liverpool.

Afla mai multe despre: ana maria bărbosu 

viewscnt
Articole similare