Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali a dat verdictul în lupta pentru titlu: „E imposibil să ţii pasul cu ei, ar fi timpul să-l câştige!”

Giovanni Becali a dat verdictul în lupta pentru titlu: „E imposibil să ţii pasul cu ei, ar fi timpul să-l câştige!”

FCSB

Comentarii

Giovanni Becali a analizat lupta pentru titlu din acest sezon de Superligă şi are o favorită clară.

Giovanni Becali a dat verdictul în lupta pentru titlu: „E imposibil să ţii pasul cu ei, ar fi timpul să-l câştige!”

Impresarul consideră că FCSB este principala favorită la câştigarea campionatului, mai ales din perspectiva transferurilor foarte bune pe care le-a făcut în această vară. Totodată, Giovanni Becali a ţinut să lanseze şi un atac la adresa nivelului din România, unul pe care îl consideră foarte slab.

„Lupta la titlu va fi foarte încinsă. Cred că va fi un sezon foarte strâns, 4-5 echipe vor lupta să câştige campionatul. Cred că FCSB este favorită ca întotdeauna, dar CFR Cluj, CSU Craiova, Farul şi chiar Rapid vor fi adversari redutabili. Ar fi timpul ca FCSB să câştige titlul după cei 8 ani în care a tot ieşit pe locul doi. Campania de transferuri a fost echilibrată şi inspirată, iar începutul este excelent.

Când FCSB incepe bine sezonul, e foarte greu, dacă nu chiar imposibil, să ţii pasul cu ei. Oricum, dacă sezonul trecut Hagi a reuşit să iasă campion cu Farul cu doi copii de 17 ani titulari, înseamnă că nivelul campionatului este destul de slab”, a spus Giovanni Becali pentru PlaySport.

BREAKING | A refuzat transferul la FCSB, de teamă că Gigi Becali nu-i va plăti salariul!

FCSB a ratat transferul unui jucător dintr-un motiv care pare incredibil: acesta s-a temut că nu-şi va primi salariul la timp!

Presa din Africa de Sud anunţă că fundaşul dreapta al celor de la Kaizer Chiefs, Reeve Frosler (25 de ani) a fost ofertat de către FCSB, în urmă cu o lună, însă jucătorul s-a temut de o venire în România.

Reeve Frosler mai are contract cu Kaizer Chiefs până în vara lui 2025, însă este deschis unei noi aventuri în afara Africii de Sud.

Fotbalistul s-ar fi temut de ultimul avertisment lansat de către sindicatul mondial al jucătorilor de Fotbal - FIFPRO - care i-a avertizat pe fotbalişti cu privire la oferte venite dinspre Algeria, China, Grecia (liga a doua), Libia, România, Arabia Saudită şi Turcia, deoarece există şanse foarte mari să nu-şi primească drepturile contractuale.

Afla mai multe despre: giovanni becalifcsbfarulsuperliga 

viewscnt
Articole similare