Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali a făcut anunţul! Mutarea lui Dennis Man la un gigant din Europa a picat. Ce urmează pentru fotbalistul arădean

Giovanni Becali a făcut anunţul! Mutarea lui Dennis Man la un gigant din Europa a picat. Ce urmează pentru fotbalistul arădean

Stranieri

Comentarii

Giovanni Becali a dezvăluit că Dennis Man a ratat transferul la o echipă puternică din Seria A, chiar în ultima zi când mutările sunt permise.

Giovanni Becali a făcut anunţul! Mutarea lui Dennis Man la un gigant din Europa a picat

Impresarul român a dezvăluit pentru lalaziosiamonoi.it că a negociat transferul lui Dennis Man la Lazio Roma. Mutarea ar fi picat în ultimul moment, deoarece antrenorul Maurizio Sarri a avut alte preferinţe. Lazio l-a preferat pe mijlocaşul lui Sporting Lisabona, Jovane Cabral. 

“A picat acum un sfert de oră (n.r. - în jurul orei 18:00). Eram pregătit să-l duc la Roma, să negociem până la ora 20:00. Tare (n.r. – Igli Tare, director sportiv la Lazio) m-a sunat şi mi-a spus că Sarri îl vrea pe Jovane Cabral.

Lazio l-a luat pe Cabral. Acum discută ultimele detalii. Dacă va ajunge Dennis la Lazio Roma în iunie? Nu cred, acum trebuie să se concentreze pentru a juca bine la Parma. Vom vedea din vară”, a spus Giovanni Becali, pentru lalaziosiamonoi.it. 

Recent, Giovanni Becali a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru TelekomSport despre oferta pe care a refuzat-o Dennis Man de la o echipăa din Serie A. Fostul atacant de la FCSB a refuzat, recent, oferta ultimei clasate din Serie A, Salernitana. Jucătorul s-a opus, întrucât echipa ar avea nevoie de un miracol pentru a se menţine în prima ligă italiană. 

”A refuzat în primă instanţă Salernitana. De frică, să nu cadă în liga a doua din nou (n.r. - Serie B), a doua oară. Cădea, cădea... Şi aşa cu Parma e în divizia B (n.r. - Serie B), juca în divizia A (n.r. - Serie A) 13, 14, 15 meciuri. N-a dorit. La Sampdoria l-a vrut D'Aversa, antrenorul pe care l-a avut la Parma, dar, din păcate, a fost dat afară de Sampdoria antrenorul”, a declarat Ioan Becali, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: man-giovanni becali-lazio 

viewscnt
Articole similare