Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali a recunoscut că Bayern Munchen este interesată de un jucător de la FCSB. ”Îl are pe listă şi probabil îl va urmări!”

Giovanni Becali a recunoscut că Bayern Munchen este interesată de un jucător de la FCSB. ”Îl are pe listă şi probabil îl va urmări!”

FCSB

Comentarii

Impresarul Giovanni Becali a recunoscut că Bayern Munchen monitorizează un jucător din academia FCSB-ului.

Agentul de jucători a dezvăluit că nemţii sunt cu ochii pe tânărul portar din academia FCSB-ului, Alexandru Maxim (15 ani). Bavarezii vor veni la baza de antrenament a bucureştenilor pentru a aduna mai multe informaţii despre portarul care măsoară aproape 2 metri la doar 15 ani.  

Becali a recunoscut că jucătorul a semnat curând cu firma lui de impresariat, dar recunoaşte că drumul este lung până va ajunge la campioana Germaniei. Primul pas va fi făcut la anul, când Maxim va semna primul lui contract de profesionist. După, dacă bavarezii vor fi mulţumiţi, vor face o ofertă. 

De asemenea, Giovanii Becali consideră că în doi ani, Alexandru Maxim poate deveni al treilea portar al FCSB-ului, deoarece munceşte mult şi a dat dovadă de ambiţie. 

”Îl are pe listă şi probabil îl va urmări!”

”El este jucătorul FCSB-ului, va semna un contract cu ei, un contract adecvat, civilizat. FCSB niciodată nu a propus contracte de doi lei, cum dau alte echipe. I-au propus un contract prin care copilul să nu mai aibă probleme, să ceară bani familiei sau altor cunoştinţe.

Când va semna acel contract de profesionist cu FCSB, va fi probabil următi de echipe mari. E adevărat, Bayern Munchen îl are pe listă şi probabil îl va urmări până la vârsta de 18-19 ani. E prematur încă, dar e adevărat că scouterii lor vor merge în baza de la FCSB să îl vadă. FCSB a zis să semneze contractul, iar după poate să vină, să îl vadă la naţională U16, U17. Da, e adevărat.

Copilul e atât de liniştit, nu e o problemă. Vine dintr-o familie foarte serioasă. El e un copil care stă bine pe picioarele lui, chiar dacă are 1.99 m. Încet, încet el poate deveni şi al treilea portar la echipa mare, poate să joace la echipa a doua, la juniori, la naţională, are tot timpul în faţă. Şi e un copil care îşi vede şi de şcoală”, a declarat Ioan Becali, la Sport Total FM.

La echipa U19 a lui Bayern, mai evoluează şi constănţeanul Rareş Canea, care a semnat recent prelungirea contractului cu nemţii pe încă două sezoane. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-bayern 

viewscnt
Articole similare