Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, amintiri inedite din copilărie! ”Gigi cu Victor au stat numai lângă părinţi!” Motivul pentru care nu a mai trecut 3 zile pe acasă

Giovanni Becali, amintiri inedite din copilărie! ”Gigi cu Victor au stat numai lângă părinţi!” Motivul pentru care nu a mai trecut 3 zile pe acasă

Diverse

Comentarii

Celebrul impresar, Giovanni Becali, a dezvăluit cum a fost copilăria lui alături de fratele său Victor Becali şi verişorul Gigi Becali.

Impresarul român a declarat despre el că a fost rebelul din familie în timp ce Gigi şi Victor au stat mereu lângă părinţi pentru a-i ajuta în gospodărie. Giovanni îşi aminteşte bine momentul când a fost pus să mulgă oile. 

Totuşi, sarcina nu s-a desfăşurat aşa cum şi-ar fi dorit agentul de jucători. El a dezvăluit că a fost lovit cu copita, iar din această cauză, nu a mai trecut 3 zile pe acasă. Cu toate acestea, Giovanni Becali recunoaşte că ar da timpul înapoi dacă ar putea, dar ar dori să aibă mentalitatea din prezent.

”Gigi cu Victor au stat numai lângă părinţi!” 

”Gigi cu Victor au fost copiii care au stat numai lângă părinţi, cu animalele, cu astea, i-au ajutat tot timpul. Eu… M-a pus tata să mulg oaia la 17 ani şi mi-a dat o copită şi mi-a vărsat tot… M-am îmbrăcat şi am plecat la Lido, n-am mai venit trei zile acasă.

(n.r. Aţi vrea să retrăiţi acele momente?) Cine n-ar vrea? Cine n-ar vrea să reînceapă viaţa? Păi, cât şi câte ştii acum să le ştii la 20 şi ceva de ani, tu îţi dai seama?”, a povestit Giovanni Becali, la emisiunea Fiţă cu Adiţă.

Afla mai multe despre: giovanni-becali-victor becali-gigi becali 

viewscnt
Articole similare