Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali a dezvăluit planul echipei unde s-a transferat Moruţan: ”Claudio Chiellini mi-a zis să facem Pisa Romena!” Câţi bani a pierdut fostul jucător de la FCSB pentru a juca în Serie B EXCLUSIV

Giovanni Becali a dezvăluit planul echipei unde s-a transferat Moruţan: ”Claudio Chiellini mi-a zis să facem Pisa Romena!” Câţi bani a pierdut fostul jucător de la FCSB pentru a juca în Serie B EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Giovanni Becali, celebrul impresar român, a fost invitat în studioul OrangeSport, unde a vorbit despre situaţia lui Olimpiu Moruţan.

Plecarea lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray s-a produs, într-un final, după ce toată vara s-a speculat pe baza acestui subiect. Galatasaray l-a împrumutat pe mijlocaşul de 23 de ani la Pisa, în a doua ligă din Italia.

Astfel, Pisa va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul lui Olimpiu Moruţan. În tranzacţie este stipulată şi o clauză de transfer definitiv, care va putea fi activată până la data de 31 mai 2023, în schimbul sumei de 5,5 milioane de euro.

Această clauză se va activa automat în cazul în care Olimpiu Moruţan va juca cel puţin câte 45 de minute în 25 de meciuri la formaţia italiană, iar Pisa va promova în Serie A.

Giovanni Becali a dezvăluit că Olimpiu Moruţan a pierdut mulţi bani pentru a semna cu Pisa. De asemenea, el a mărturisit ce plan au avut cei de la echipa unde evoluează fostul jucător de la FCSB. 

”Claudio Chiellini mi-a zis să facem Pisa Romena!”

”Moruţan putea să meargă la Sivasspor, pe acelaşi salariu şi pe prime să ajungă la bani buni, la salariul pe care îl visa el. S-a convins că a venit în fotbalul mare la Pisa. Şi asta pentru nebunia preşedintelui şi a lui Claudio Chiellini, care e directorul sportiv şi fratele lui Georgio. Mă cheamă amândoi să facem o Pisa Romena. Voi sunteţi sănătoşi. Păi, cum. Începem cu Rus. Eu nu îl aveam pe el. 

Moruţan a pierdut nişte bani ca să joace în Serie B. Au schimbat şi antrenorul. Ei au dat afară antrenor care a jucat finală de Serie A. Dar Moruţan e în rodaj. Parma se mişcă mai bine”, a spus Giovanni Becali, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: moruţan-giovanni becali-pisa 

viewscnt
Articole similare