Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, fermecat de doi jucători din Superligă: ”Am mai spus-o...” | EXCLUSIV

Giovanni Becali, fermecat de doi jucători din Superligă: ”Am mai spus-o...” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Giovanni Becali (71 de ani) şi-a pierdut încrederea în jucătorii români.

Fotbalul românesc e departe de rezultatele din urmă cu 20 de ani, când ”tricolorii” reuşeau calificări pe bandă rulantă la Cupa Mondială şi UEFA EURO, ba chiar reuşeau victorii mari, contra Argentinei, Angliei sau remize cu Italia şi Franţa.

Giovanni Becali, fermecat de Mazilu

Fotbalul românesc este clar în cădere liberă din perspectiva performanţelor, motiv pentru care nu mai apar nici jucători de perspectivă. Giovanni Becali a vorbit despre acest aspect şi a dezvăluit singurul jucător în care mai vede potenţial: Adrian Mazilu. 

Giovanni Becali are doar cuvinte de laudă pentru Mazilu, singurul jucător român în care mai vede potenţial. 

Adrian Mazilu a fost vândut de Farul la Brighton, însă înainte de această mutare a intrat în atenţia lui Real Madrid sau FC Barcelona.

"Cred doar într-un singur jucător, pe care nu am putut să-l transfer. Am avut o echipă care l-a vrut la patru milioane, dar s-a dus cineva şi a spus că poate fi luat şi pe două milioane. Mazilu! Cred în acest jucător că va fi singurul jucător care va reuşi, cu potenţial, care va reuşi. 

Şi cred în Borza, dacă învaţă şi nu uită că e fundaş. De la mijloc în sus pasează, centrează, se vede că vine din tată de fotbalist. I-am şi spus lui Bergodi chestia asta, să nu uite Borza că e fundaş, atunci când pleacă în faţă", a declarat Giovanni Becali, la PodCast cu Sile.

Giovanni Becali i-a reprezentat, de-a lungul carierei, pe Gică Hagi, Gică Popescu, Adrian Ilie, Ilie Dumitrescu, Adrian Mutu, Cristi Chivu. 

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Mazilu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Puştiul campioanei devine al treilea fotbalist român care îmbracă tricoul lui Brighton, după Florin Andone şi Tudor Băluţă.

  • 7 goluri şi un assist în 21 de meciuri sunt cifrele lui Mazilu la Farul în stagiunea precedentă, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: giovanni becalimaziluborzagică hagifarul 

viewscnt
Articole similare