Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali le-a spus tot italienilor! Ce se întâmplă cu Moruţan, după împrumutul la Pisa: "Sunt sigur"

Giovanni Becali le-a spus tot italienilor! Ce se întâmplă cu Moruţan, după împrumutul la Pisa: "Sunt sigur"

Stranieri

Comentarii

Giovanni Becali (70 de ani) le-a vorbit italienilor de la La Nazione despre Olimpiu Moruţan (23 de ani) şi transferul său la Pisa, de la Galatasaray. Adus sub formă de împrumut în Italia, Becali crede că Moruţan va fi achiziţionat definitiv de echipa din "Cizmă".

Olimpiu Moruţan a fost împrumutat de Pisa de la Galatasaray, la doar un an de când se transferase la Galatasaray în schimbul 3,5 milioane de euro. Giovanni Becali e aproape sigur că fotbalistul român nu va face cale întoarsă spre Turcia atunci când îi va expira împrumutul în Italia.

Giovanni Becali le-a spus tot italienilor! Ce se întâmplă cu Moruţan, după împrumutul la Pisa: "Sunt sigur"

Cu un gol şi trei assist-uri reuşite pentru Pisa în opt meciuri, Olimpiu Moruţan are şanse să rămână în continuare la echiap italiană şi după ce îi va expira împrumutul. Giovanni Becali crede că echipa din "Cizmă" îl va cumpăra definitiv pe fostul jucător de la FCSB.

Într-un interviu pentru La Nazione, Giovanni Becali a vorbit despre situaţia fotbalistului din momentul actual, dar şi spre perioada Galatasaray.

”Moruţan este un jucător tânăr, are nevoie să i se acorde răbdare. Anul trecut, a început bine la Galatasaray, însă apoi, din diferite motive, nu s-a mai putut exprima la adevărata sa valoare.

Pisa este un nou început pentru el. Acum învaţă limba, îl ajută Marin şi Rus. Treptat, va ajunge să dea randamentul dorit. Pisa crede mult în Moruţan şi selecţionerul României îl aşteaptă.

La finalul sezonului, Pisa are opţiune să-l cumpere. Sunt sigur că va deveni un jucător important la Pisa, mai ales după ianuarie. Nu cred că se va întoarce în Turcia”, a declarat Becali, într-un interviu acordat publicaţiei italiene La Nazione.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: giovanni becaliolimpiu morutanpisaitalia 

viewscnt
Articole similare