Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, o nouă super lovitură pe piaţa transferurilor? ”O să fie o plăcere”

Giovanni Becali, o nouă super lovitură pe piaţa transferurilor? ”O să fie o plăcere”

Campionate

Comentarii

Giovanni Becali ar putea da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Fostul impresar a declarat în presa din Italia că este dispus să aducă încă un jucător la Parma, dacă va exista vreo propunerea interesantă.

Giovanni Becali se află în relaţii excelente cu cei de la Parma, după ce i-a transferat aici pe Valentin Mihăilă şi pe Dennis Man. Parma a plătit aproape 20 de milioane de euro pentru cei doi fotbalişti români, însă lucrurile ar putea să nu se oprească aici.

Într-un interviu pentru Parma Live, Giovanni Becali susţine că este dispus să facă în continuare afaceri cu Parma şi nu exclude un nou transfer, dacă va apărea vreo situaţie interesantă. Vărul lui Gigi Becali ar putea da astfel o nouă lovitură pe piaţa transferurilor.

Giovanni Becali, declaraţia care lasă loc de interpretări. Dă o nouă lovitură?

În prezent, Giovanni Becali are calitatea de reprezentant al unei firme de impresariat deţinută de Dragoş Sîrbu. Vărul lui Gigi Becali şi-a reintrat în formă şi a devenit foarte activ pe piaţa transferurilor.

În iarnă, prin plecarea lui Dennis Man de la FCSB la Parma, Giovanni Becali a realizat cea mai tare lovitură dată vreodată de un club din România. Dennis Man a devenit cel mai scump jucător plecat din Liga 1, după ce a costat 11 milioane de euro.

Giovanni Becali îşi face însă planurile şi pentru fereastra de transferuri din vară. Într-un interviu pentru Parma Live, Giovanni Becali susţine că a avut o conversaţie cu Marcello Carli, directorul sportiv al Parmei, care i-a transmis că nu are de gând să-i lase pe Man şi Mihăilă să plece, după ce echipa a retrogradat în Serie B.

În plus, Carli i-a spus că Parma este dispusă în continuare să investească în transferuri. Giovanni Becali spune astfel că nu este exclus să aducă şi alţi jucători la Parma:

”În ultima conversaţie pe care am purtat-o cu Carli, chestie de 4 sau 5 săptămâni, mi-a spus: 'Giovanni, uite, nu vindem, dimpotrivă, cumpărăm şi vom cumpăra din nou'. Dacă o să fie cazul, o să fie o plăcere să mai aducem un jucător la Parma”, a declarat Giovanni Becali pentru Parma Live.

Alex Cicâldău, următoarea lovitură reuşită de Giovanni Becali pe piaţa transferurilor?

Firma reprezentată de Giovanni Becali îl are sub contract pe Alex Cicâldău, cel mai bun mijlocaş central din Liga 1. Jucătorul în vârstă de 23 de ani ar urma să fie noua lovitură pe care Universitatea Craiova ar putea să o dea pe piaţa transferurilor.

Cicâldău a fost şi în vara trecută căutat de mai multe cluburi din Europa, dar Craiova a cerut atunci în jur de 8-10 milioane de euro, sumă pe care nimeni n-a fost de acord să o plătească. Între timp, Cicâldău şi-a continuat ascensiunea şi şansele să se transfere în vară sunt destul de mari.

S-a vorbit inclusiv despre un transfer al lui Alex Cicâldău la Parma, însă lucrurile s-au complicat după ce ”cruciaţii” au retrogradat matematic în Serie B.

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Giovanni Becali a fost întrebat despre cazul lui Octavian Popescu, pe care Craiova l-a pierdut gratis. Fostul impresar spune că supărarea şefilor din Bănie a mai trecut după ce au reuşit să-l vândă pe Valentin Mihăilă la Parma, în schimbul a 8,5 milioane de euro.

Tot în aceeşi declaraţie, Giovanni Becali a lăsat de înţeles că lucrează la următoarea lovitură pe piaţa transferurilor: Alex Cicâldău. ”Le-a mai trecut supărarea cu Mihăilă, poate vine şi Cicâldău (n.r. referire la faptul că s-ar putea transfera)”, a spus Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare