Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Costantino, după eşecul cu U Cluj: ”Am jucat foarte slab! Nu e posibil aşa ceva”

Giovanni Costantino, după eşecul cu U Cluj: ”Am jucat foarte slab! Nu e posibil aşa ceva”

Fotbal

Comentarii

FCU Craiova a fost învinsă, sâmbătă, de Universitatea Cluj, scor 1-2 (1-1), duminică, la Cluj, într-o partidă din etapa a 18-a din Superligă.

Golurile ardelenilor au fost semnat de Ianis Stoica (min. 19) şi Daniel Popa (min. 53), în timp ce pentru olteni a înscris Yassine Bahassa (min. 38).

Giovanni Costantino, după înfrângerea cu U Cluj: ”Am fost foarte slabi!”

În urma acestui rezultat, FCU Craiova pare să fi ratat o şansă bună de a se apropia de play-off, cu trei partide rămase din acest an. Oltenii rămân pe locul 14, cu 18 puncte.

  • De partea cealaltă, U Cluj a urcat pe loc de play-off, locul 6, cu 26 de puncte.

Tehnicianul oltenilor, Giovanni Costantino, nu a înţeles cum au putut jucătorii săi să practice un joc atât de modest, după ce runda precedentă au învins-o pe Sepsi (2-1) mai clar decât a arătat-o scorul.

În atac, nu am fost buni deloc. Le cer scuze fanilor. Trebuie să înfruntăm realitatea. Am fost buni în ultimul meci, dar azi am fost foarte slabi. Nu e posibil. Nimeni nu acceptă o asemenea performanţă. Toată echipa nu a jucat bine. Nu e posibil să încasezi goluri aşa.

E lipsă de atenţie. Toată lumea a văzut. Avem meciuri dificile şi trebuie să schimbăm mentalitatea. Dacă avem atitudinea corectă, putem să învingem pe toată lumea. Dacă nu, ne pot învinge şi echipele din Liga 3 sau Liga 4. Îmi plac jucătorii mei, dar nu accept asemenea performanţă”, a declarat a declarat Giovanni Costantino, la finalul jocului.

Afla mai multe despre: u cluj - fcu craiovaconstantinoorange sportpopastoicabahassa 

viewscnt
Articole similare