Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giuleştenii, în extaz după o nouă victorie cu Steaua: "Ei sunt buni, dar au întâlnit un Rapid prea puternic"

Giuleştenii, în extaz după o nouă victorie cu Steaua: "Ei sunt buni, dar au întâlnit un Rapid prea puternic"

Fotbal intern

Comentarii

În direct pe Telekom Sport 2 şi online www.telekomsport.ro, Academia Rapid a obţinut cea de-a treia victorie a sezonului în faţa rivalei CSA Steaua. De această dată a fost 3-1 în finala Cupei României, faza pe Bucureşti.

„Am demonstrat şi în această seară că suntem echipa mai bună. Şi ei au o echipă bună, dar ghinionul lor a fost că au dat peste un Rapid prea puternic. Ne-am strâs foarte târziu în prima parte a sezonului, însă în iarnă ne-am întărit, iar acum am reuşit să ne atingem obiectivele.

Mai avem meciurile de promovare. Trebuie să ne pregătim şi pe 23 iunie să facem o sărbătoare pe Giuleşti. Mi-aş dori ca steliştii să fie acceptaţi de FRF în Liga a 3-a dacă vor cumpăra un loc” - a spus Daniel Niculae la Telekom Sport

„Am făcut istorie. Nu s-a mai întâmplat ca Rapid să câştige trei meciuri din patru într-un sezon cu Steaua. Sper să câştigăm meciurile de baraj şi în Liga a 3-a să jucăm la fel de bine cum am făcut-o anul acesta. M-aş bucura ca Steaua să joace în Liga a 3-a. Echipele de tradiţie trebuie să fie acolo unde le este locul” - a spus Constantin Schumacher la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: daniel niculaerapidgiulestisteauaconstantin schumacher 

viewscnt
Articole similare