Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giurgiuvenii nu se gândesc la titlu: ”E greu de spus că poate reuşi Astra Giurgiu acest lucru”. Când revine Alibec la echipă

Giurgiuvenii nu se gândesc la titlu: ”E greu de spus că poate reuşi Astra Giurgiu acest lucru”. Când revine Alibec la echipă

Superliga

Comentarii

Calificaţi în play-off de pe locul patru, cu 42 de puncte, giurgiuvenii încearcă să rămână cu picioarele pe pământ şi să nu viseze prea mult.

Dani Coman, preşedintele clubului de fotbal Astra, spune că giurgiuvenii nu se pot gândi încă la titlu, dar vor lupta pentru fiecare punct pus în joc.

”E greu de spus că poate lua Astra Giurgiu titlul  în acest an, deşi noi ne vom lupta pentru fiecare meci, pentru fiecare punct. Trebuie să fim realişti totuşi, să spunem că încă nu cred că suntem pregătiţi pentru a câştiga acest campionat. Repet, ne vom lupta, dar va fi foarte greu.

Nu vreau să vorbesc despre alte echipe cu care ne luptăm, vreau să vorbesc despre echipa mea, despre Astra, eu sunt mândru de jucătorii mei, de antrenor, de realizările pe care le-am obţinut până acum şi sper din tot sufletul să ne putem bucura la sfârşitul acestui an competiţional de rezultatele obţinute”, a spus Dani Coman.

Preşedintele Astrei speră ca Alibec să revină în teren la meciul cu FCSB: ”Cred că va începe antrenamentele alături de echipă în această săptămână şi sperăm cu toţii ca de la meciul cu FCSB-ul să îl avem pe teren.”

Afla mai multe despre: astradenis alibecdani coman 

viewscnt
Articole similare